Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα παρακρατικά τσιράκια του Σύριζα συνεχίζουν να βάζουν ανενόχλητα βόμβες σε Εκκλησίες

Τα παρακρατικά τσιράκια του Σύριζα συνεχίζουν να βάζουν ανενόχλητα βόμβες σε Εκκλησίες

Ένα ακόμη περιστατικό βομβιστικής επίθεσης κατά Ιερού Ναού καταγράφηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου ομάδα “αγνώστων” τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην είσοδο και τον προαύλιο χώρο του Ναού.

Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση ανέλαβε η ομάδα “Αναρχικοί Αναρχικές”. Αναρτήθηκε κατά τη γνωστή πρακτική κείμενο της εν λόγω ομάδας, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ότι τέτοιου είδους επιθέσεις συνιστούν μορφή αντίστασης… κατά του καπιταλισμού. Στην πραγματικότητα όμως το μόνο που κάνουν αυτοί οι παρακρατικοί αλήτες είναι να προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.

Είναι αναπόφευκτο και πρέπει να σημειωθεί ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ οι επιθέσεις σε Ναούς της Ορθοδοξίας έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, μια άλλη “ομάδα” είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο κέντρο των Αθηνών.

Εκείνη την ημέρα τραυματίστηκαν σοβαρά 2 άτομα (ο νεωκόρος του Ναού και ένας αστυνομικός). Παρά ταύτα ακόμη δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και όσο για τις υλικές ζημιές “την νύφη” καλείται να πληρώσει ο Λαός.

Τα ”παιδιά” του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πάρτυ με την ανοχή των Αρχών μέχρι την ημέρα που η Πατρίδα μας θα κυβερνηθεί επιτέλους από αληθινούς Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-parakratika-tsirakia-tou-suriza-sunechizoun-na-bazoun-anenochlhta-bombes#ixzz5f4eltzpY

Exit mobile version