Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Kυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ενισχύει τα ΜΑΤ ο Τσίπρας από εκεί που θα τα καταργούσε και ζητά την απόσπαση αστυνομικών απ’ όλες τις υπηρεσίες εκτός φυσικά από τους αστυνομικούς που φρουρούν υψηλά πρόσωπα, δηλαδή υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης! Μα γιατί βρε Αλέξη, τι φοβάσαι; Για νόμπελ ειρήνης έχεις προταθεί φοβάσαι την αγάπη του ελληνικού λαού; Ενισχύει τα ΜΑΤ που θα ψεκάσουν πάλι με χημικά τους Έλληνες, γιατί δεν συμφωνούν με τις ανθελληνικές του θέσεις. Όχι ο Αλέξης και ο κάθε Αλέξης δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν θα προστατευτεί το πολίτευμα, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να προστατευτεί η καρέκλα του, γι΄ αυτόν τον λόγο γίνεται ό,τι γίνεται. Την ίδια στιγμή που γειτονιές αφήνονται στο έλεος της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών ο Αλέξης και οι παρατρεχάμενοι του έχουν την προσωπική τους φρουρά, γιατί είναι στόχοι, εμείς δηλαδή οι απλοί Έλληνες τι είμαστε; Κομάντο; Και μας αφήνουν χωρίς αστυνομικούς; Για εμάς έχει μόνο ΜΑΤ και χημικά!

Εύη Φ.

Συνετίστηκε και η Prorata: Ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ανοδικές τάσεις

Εξοργίζεσαι πραγματικά όταν ακούς τον Κούλη να μιλάει. Απορώ ποιος λοβοτομημένος θα τον ψηφίσει. Χθες απευθυνόμενος στον Τσίπρα είπε μεταξύ άλλων, ότι ο Σύριζα είναι χορηγός της ακροδεξιάς, εννοώντας -φυσικά ποιους άλλους;- εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ε, λοιπόν, Κούλη και συ τραγικέ πρωθυπουργέ, σας το λέμε για τελευταία φορά. Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν έχουμε ανάγκη κανένα χορηγό, ο μόνος χορηγός μας είναι η αγάπη και ο αγώνας των Ελλήνων στο πλευρό μας. Δεν είμαστε από πολιτικά τζάκια για να χρειαζόμαστε νταβατζή στο κεφάλι μας όπως τα κλεπτοκρατικά σας κόμματα, είμαστε αυτοί που μάθαμε να αγωνιζόμαστε στην καθημερινότητά μας για τα απολύτως βασικά και με αυτόν τον τρόπο δίνουμε και τον ύψιστο Αγώνα για την Πατρίδα μας.

Σ.Π.

Ομολογία σκευωρίας και από τον Μητσοτάκη: “Ποια Δικαιοσύνη; Η ΝΔ έστειλε στο εδώλιο την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Με τι μούτρα ανεβαίνουν να κάνουν περιοδεία στην Μακεδονία πραγματικά απορείς. Ο κόσμος εκεί έξω μόνο για προδοσία μιλάει και αφορά αυτό όλα τα κόμματα, ακόμη και την ΝΔ, που νομίζει πως θα την βγάλει καθαρή και ο Κούλης θα βγει ατσαλάκωτος. Οι περισσότεροι λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και αν κανένας ξέμπαρκος πει κάτι για ΝΔ τον κοιτάνε σαν εξωγήινο και ναι, η αλήθεια είναι ότι του αλλάζουν γνώμη, να μην ψηφίσει τους συμμάχους της προδοσίας, την ΝΔ του στρουθοκαμηλισμού, που κατά την διάρκεια της προδοσίας της Μακεδονίας έβαλε το κεφάλι της μέσα στη γη, γιατί έτσι πίστευε ότι θα επιβιώσει πολιτικά. Ήρθε η ώρα να πέσει αυλαία στο πολιτικό σας θέατρο. Δεν το έχετε καταλάβει, αλλά αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε πίσω την Μακεδονία μας.

Λευτέρης Γ.

Τηλεοπτικά ρεπορτάζ από την ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου ενάντια στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-10-febrouariou-2019#ixzz5f7SAGHpJ

Exit mobile version