Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την γενιά των Ιμίων στην γενιά του νέου Μακεδονικού αγώνος: H Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία των Εθνικών αγώνων!

Άρθρο από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Δυόμιση σχεδόν δεκαετίες μετά την ντροπιαστική για το Έθνος νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει η μοναδική πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που τιμά στην πράξη τους Μεγάλους μας Νεκρούς και συνάμα υπενθυμίζει στον εσμό των πολιτικάντηδων που εξουσιάζει πως οι ευθύνες τους για το θάνατο των τριών γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού και για το επακόλουθο γκριζάρισμα του Αιγαίου δεν έχουν λησμονηθεί, μήτε βεβαίως παραγραφεί.

Χιλιάδες Ελλήνων Πατριωτών, ανεπηρέαστοι και απρόσβλητοι από την πλύση εγκεφάλου και την βομβαρδιστική προπαγάνδα του αντεθνικού Καθεστώτος και των μέσων μαζικής αποβλάκωσης, έδωσαν το παρόν στην ετήσια σεμνή και λιτή Τελετή, που μετρά πλέον είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια ζωής. Γενιές ολόκληρες ελληνοπαίδων, ανδρώθηκαν πολιτικά και ιδεολογικά σ’ αυτή την ιερή, εθνική Μυσταγωγία, της οποίας το πνεύμα και την ουσία έχουν πολλές φορές χλευάσει τόσο το μαρξιστικό σκυλολόι όσο και τα ψοφίμια της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς δεξιάς. Εκείνα τα αμούστακα παιδιά που σε καιρούς δύσκολους στάθηκαν στο πλευρό του Αρχηγού τους κάτω από τα Λάβαρα της Εθνικής Ιδέας και τις δάδες αποδίδοντας στους Νεκρούς τις Τιμές που τους αρνήθηκε το Κράτος των γραικύλων, αποτελούν σήμερα την ατσάλινη βάση του Κινήματός μας και ταυτόχρονα τους οδηγούς του Νέου Λαού που έρχεται.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έλαβε πάντοτε ξεκάθαρη στάση και θέση έναντι των μεγάλων ζητημάτων που άπτονταν της ζωής του Λαού και συνεπακόλουθα της Πατρίδος και του Έθνους εν συνόλω. Το Μακεδονικό, η λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα και η ανεργία, η υπόθεση του χρηματιστηρίου, η είσοδος στην Ο.Ν.Ε., η διοργάνωση των χυδαίων Olympic Games και η μετέπειτα εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους μέσω των Μνημονίων, υπήρξαν ζητήματα μείζονα στα οποία η Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Αναμφίβολα όμως, το ζήτημα εκείνο το οποίο στιγμάτισε τρόπο τινά τον χαρακτήρα του Κινήματός μας περισσότερο από κάθε άλλο, υπήρξε η προδοσία που συντελέστηκε στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996.

Μέσα σ’ εκείνη τη βαθύτατα σκοτεινή για το Έθνος περίοδο κατά την οποία κυριαρχούσαν οι φαύλοι και οι δημοκόποι, οι προσκυνημένοι και οι δειλοί, οι θιασώτες της νοσηρής και άκρως ραγιαδίστικης «ελληνοτουρκικής φιλίας», το Κίνημα ξεδίπλωσε τις Σημαίες του και στάθηκε στα πεζοδρόμια του κέντρου των Αθηνών για να τις υπερασπίσει. Δεν ήταν ωστόσο η διαφορετική μας πολιτική αντίληψη επί των διαφόρων ζητημάτων που μας διαφοροποιούσε από τους πολιτικούς και ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Ήταν αυτό το ίδιο το Πνεύμα, η Ψυχή του Λαού που εξέφραζε η Χρυσή Αυγή και ερχόταν σε σύγκρουση με το πανίσχυρο Καθεστώς της ξενοκρατίας και των εθνικών ταπεινώσεων.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, έχω την ακλόνητη πεποίθηση πως οι από το 2010 και εντεύθεν πολιτικές επιτυχίες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος οφείλονται στη γέννηση της Γενιάς των Ιμίων, της γενιάς δηλαδή εκείνης των Πατριωτών και Εθνικιστών που για πρώτη φορά κατά την μεταπολίτευση αμφισβήτησαν ευθέως τα πρωτεία και την κυριαρχία της αντεθνικής γενιάς του Πολυτεχνείου, της γενιάς των βολεμένων του Καθεστώτος. Η Χρυσή Αυγή υπήρξε η μήτρα της Γενιάς των Ιμίων και η Γενιά των Ιμίων συνέβαλε τα μέγιστα στην ισχυροποίηση του Κινήματος.

Το Καθεστώς της εθνομηδενιστικής Τυραννίας μας χλεύασε, μας συκοφάντησε, μας κατεδίωξε με κάθε αθέμιτο μέσο, δολοφόνησε αδέρφια μας, φυλάκισε τον Αρχηγό και πλήθος συναγωνιστών μας. Απέτυχε στη βασική του επιδίωξη, να κάμψει το φρόνημά και την θέλησή μας. Μα το χειρότερο για εκείνους, δεν είναι όσα παράνομα εφήρμοσαν προκειμένου να μας πλήξουν και απέτυχαν. Το μοιραίο τους σφάλμα είναι το γεγονός πως μας έδωσαν το μεγάλο δώρο να ανδρώσουμε πολιτικά μια νέα Γενιά που έρχεται σήμερα ως αρωγός, συμπαραστάτης και συμμαχητής της Γενιάς των Ιμίων. Χιλιάδες ελληνόπουλα, αγέννητα την χρονική περίοδο της επαίσχυντης νύχτας των Ιμίων, συγκροτούν σήμερα την Γενιά του Νέου Μακεδονικού Αγώνα που παίρνει το βάπτισμα του πυρός κάτω από τα ίδια Λάβαρα και τις ίδιες Σημαίες, μέσα στις τάξεις του ίδιου εκείνου Λαϊκού Κινήματος που ουδέποτε φοβήθηκε να ορθώσει το ανάστημά του προς υπεράσπιση των Εθνικών μας Ιδανικών και της εθνικής μας ταυτότητος.

Εάν εν κατακλείδι, η Γενιά των Ιμίων υπήρξε η πρώτη ουσιαστική απειλή του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, ο πυλώνας αν θέλετε της σύγχρονης Εθνικής Αντίστασης απέναντι στις δυνάμεις του εθνομηδενισμού, τότε θα πρέπει να αγωνιστούμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα και με το 101% των δυνατοτήτων και του θάρρους μας ώστε η Γενιά του Νέου Μακεδονικού Αγώνα να καταστεί ο νεκροθάφτης του.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-thn-genia-twn-imiwn-sthn-genia-tou-neou-makedonikou-agwnos-h-chrush-aug#ixzz5f7ThhUZr

Exit mobile version