Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερώνουν τους αφέντες τους: Την Δευτέρα η ρηματική διακοίνωση της προδοσίας για την Μακεδονία μας!

Ενημερώνουν τους αφέντες τους: Την Δευτέρα η ρηματική διακοίνωση της προδοσίας για την Μακεδονία μας!

Την Δευτέρα πρόκειται να σταλθεί από την κυβέρνηση των προδοτών η ρηματική διακοίνωση προς τα Σκόπια και όλους τους ενδιαφερομένους ότι ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο δήμιος των συντάξεων Κατρούγκαλος, προσπάθησε να υπερασπιστεί την προδοσία, λέγοντας ότι από τούδε και στο εξής θα είναι «υποχρεωτική» η χρήση του όρου «Βόρεια Μακεδονία», εννοώντας ότι δεν θα μπορούν να αποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία» οι σκοπιανοί.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τη Δευτέρα θα αποσταλεί η ρηματική διακοίνωση που θα ενημερώνει για την κύρωση της συμφωνίας και στη συνέχεια η Βόρεια Μακεδονία θα ενημερώσει τον ΟΗΕ, αλλά και όλα τα κράτη-μέλη που την είχαν αναγνωρίσει με τη συνταγματική της ονομασία, ούτως ώστε στο εξής η αναγνώριση να γίνεται με τη νέα συνταγματική της ονομασία. Και φυσικά από τη Δευτέρα ξεκινούν και οι υποχρεώσεις της, να αλλάξει στο εσωτερικό της τις ονομασίες των δρόμων, των κτιρίων, των εγγράφων που έχουν το παλιό όνομα, όπως έχει συμφωνηθεί».

Εμείς από την δική μας πλευρά τονίζουμε ότι οι σκοπιανοί θα συνεχίσουν να αυτοαποκαλούνται «Μακεδονία» και υπερασπιστές τους σε αυτό θα έχουν τους τούρκους. Για αυτό τι θα πράξουν άραγε οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες συνοδοιπόροι τους; Τίποτε ασφαλώς!

Όσον αφορά την «υποχρεωτική» χρήση του «Βόρεια Μακεδονία» στο εσωτερικό της χώρας, την οποία υπονόησε με σαφήνεια ο Κατρούγκαλος, του λέμε ότι «για εμάς τους Εθνικιστές δεν υπάρχει σήμερα και ούτε θα υπάρξει ποτέ κράτος “Βόρεια Μακεδονία”», όπως τόνισε στην ομιλία του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwnoun-tous-afentes-tous-thn-deutera-h-rhmatikh-diakoinwsh-ths-prodosi#ixzz5f8asI0xD

Exit mobile version