Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και στα ΜΜΕ είναι 100% αποκλεισμένη. Οι κατά φαντασία δημοκράτες νομίζουν ότι έτσι θα εξαφανίσουν την πραγματικότητα. Πλούτιζαν τόσα χρόνια πουλώντας μια εικονική πραγματικότητα και τώρα που η Αλήθεια έρχεται να τους χτυπήσει την πόρτα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να την εμποδίσουν. Ό,τι και να κάνουν, όσο και να γαβγίζουν η Χρυσή Αυγή υπάρχει και θα υπάρξει και στην κάλπη. Ραντεβού την μέρα των εκλογών λοιπόν να τους απολαύσουμε να κλαίγονται όλοι μαζί παρέα για την “τρομακτική” άνοδο του “φασισμού” και του “μίσους”. Την χάρη να καθόμαστε άπραγοι να τους βλέπουμε να ξεπουλάνε και να καταστρέφουν την Ελλάδα δεν θα τους την κάνουμε.

Ζαχαρίας Ι.

2 Φεβρουαρίου 2019 – Μνήμη Ιμίων! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι νεοδημοκράτες που τους χειροκροτούσαν οι συριζαίοι κάνουν περιοδεία στην Μακεδονία με μπροστάρη τον Μητσοτάκη. Δεν λένε στον κοσμάκη πως την κάνουν την “περιοδεία” που είναι περισσότεροι οι αστυνομικοί και οι παρατρεχάμενοι από τους πολίτες. Εκδηλώσεις σε αποστειρωμένα μαγαζάκια, μακριά από τον πραγματικό λαό που είναι οργισμένος για την προδοσία της Μακεδονίας και το θέατρο σκιών, κοινώς το καραγκιοζιλίκι, της ΝΔ που έμμεσα έκανε πλάτες στο ΣΥΡΙΖΑ, μη δεχόμενη την πρόταση αντισυνταγματικότητας για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν θα τους προστατεύουν πάντα οι ορδές των αστυνομικών, κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν μπροστά στους Έλληνες. Χρυσή Αυγή για να καθαρίσει ο τόπος από τα δεξιά και αριστερά κομματόσκυλα που ξεπουλούν τα πάντα για λίγη εξουσία.

Μαρία, Γιαννιτσά

Νέες δημοσκοπήσεις ομολογούν: “ΚΑΠΑ Research”, Τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή – “Tothepoint”, υψηλά ποσοστά στην Μακεδονία!

Είμαι περήφανος που ψηφίζω την Χρυσή Αυγή από το 2012 μέχρι σήμερα. Περήφανος γιατί δεν ξεπουληθήκατε όπως έκαναν όλοι οι υπόλοιποι παρ’ όλο τον πόλεμο και την πίεση που σας ασκήθηκε. Γνωρίζω προσωπικά στελέχη σας που ζουν πολύ δύσκολα διότι τους απέλυσαν από την εργασία τους λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων, αλλά δεν σκύβουν το κεφάλι. Κανείς από όσους Χρυσαυγίτες ξέρω προσωπικά δεν σκύβει το κεφάλι και γι’ αυτό θα βγουν νικητές στο τέλος και μαζί με αυτούς θα νικήσουμε εμείς οι Έλληνες και οι Ελλάδα. Σε αυτό το μοντέρνο σύστημα εξαθλίωσης των ανθρώπων μέσω της “ομογενοποίησής” τους ο μόνος που αντιστέκεται είναι αυτά τα παιδιά με τα μαύρα και ο μανιάτης Αρχηγός τους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Θα τους στηρίζουμε μέχρι το τέλος γιατί κάνουν το σωστό, αυτό που εμείς δεν είχαμε τα κότσια να κάνουμε.

Μιχάλης Π., Συνταξιούχος

Από την γενιά των Ιμίων στην γενιά του νέου Μακεδονικού αγώνος: H Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία των Εθνικών αγώνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-febrouariou-2019#ixzz5fEO3aA51

Exit mobile version