Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα αποκαλώ τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία» – Ηχητικό

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα αποκαλώ τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία» - Ηχητικό

Δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους οι νεοδημοκράτες από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Σύριζα, που τους γλιτώνει από το πολιτικό κόστος της πραγμάτωσης της πάγιας θέσεώς τους για «σύνθετη ονομασία erga omnes».

Έτσι, παρότι κάτι τέτοιο δεν απαιτείται, οι νεοδημοκράτες (και μάλιστα τα… υψηλά κλιμάκια) έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζουν την Συμφωνία των Πρεσπών, παρότι ο Μητσοτάκης παριστάνει ακόμα τον «μακεδονομάχο», εν όψει εκλογών.

Έτσι, η αδελφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε αριστερίστικο ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε με παρρησία ότι «Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία».

Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε αυτό, αφού η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν υπουργός εξωτερικών στο περιβόητο «Βουκουρέστι», οπότε και άλλαξε η «γραμμή της Ελλάδος» και οι κυβερνήσεις της χώρας (με πρώτη την κυβέρνηση της ΝΔ) αποδέχτηκε την «σύνθετη ονομασία erga omnes», που αποτέλεσε το προοίμιο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μόνο η Χρυσή Αυγή αποτελεί την γνήσια πολιτική δύναμη αντίστασης στην προδοσία!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntora-mpakogiannh-apo-dw-kai-pera-egw-tha-lew-ta-skopia-boreia-makedonia#ixzz5fElQWh6y

Exit mobile version