Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φοροαπαλλαγές από τον Ορμπάν για την ενίσχυση του πληθυσμού της Ουγγαρίας και όχι της λαθρομετανάστευσης

Ένας εκ των μεγαλύτερων πονοκεφάλων της «πολιτικής ορθότητας» του Σόρος και των μίσθαρνων οργάνων του είναι, ως γνωστόν, ο Βίκτορ Όρμπαν, του οποίου η δημοφιλία στην Ουγγαρία συνεχώς ανεβαίνει με τις κινήσεις τις οποίες κάνει. Τελευταία φιλολαϊκή κίνηση είναι η δέσμευση για πλήρη φοροαπαλλαγή όλων των γυναικών που αποκτούν τέσσερα ή περισσότερα παιδιά, σε μία κίνηση με στόχο την ενίσχυση του πληθυσμού της χώρας.

Όπως λέει ο ίδιος, που έχει αναδειχθεί στην ισχυρότερη φωνή ενάντια στην λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, είναι προτιμότερο να κάνουν περισσότερα παιδιά οι οικογένειες των Ούγγρων παρά να επιτραπεί η είσοδος στην χώρα (λαθρο)μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες.

«Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν ολοένα και λιγότερα παιδιά, και η απάντηση της Δύσης σε αυτό είναι η μετανάστευση» τόνισε ο Ορμπάν στην ετήσια ομιλία του προς το έθνος, την Κυριακή. «Θέλουν να μπουν τόσοι μετανάστες όσα είναι τα παιδιά που λείπουν, ώστε να αυξηθούν οι αριθμοί. Εμείς οι Ούγγροι έχουμε διαφορετικό τρόπο να σκεφτόμαστε. Αντί για σκέτους αριθμούς, εμείς θέλουμε παιδιά Ούγγρων. Η μετανάστευση είναι σαν να παραδινόμαστε».

Το κόμμα Fidesz του Όρμπαν κέρδισε πέρσι για τρίτη φορά τις εκλογές βασιζόμενο κυρίως σε αντιμεταναστευτική πλατφόρμα. Ο ίδιος έχει εκφράσει την ελπίδα μετά τις εκλογές του Μαΐου όλοι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να ελέγχονται από αντιμεταναστευτικές δυνάμεις.

«Οι λαοί της Ευρώπης έχουν βρεθεί σε ιστορικό σταυροδρόμι» τόνισε χθες, επικρίνοντας τις «χώρες ανάμεικτων πληθυσμών» που είναι το αποτέλεσμα της μετανάστευσης. Η διαδικασία προχωρά τόσο γρήγορα, είπε, που η μεταμόρφωση χριστιανικών χωρών σε χώρες όπου οι Χριστιανοί θα είναι μειονότητα θα γίνει στη διάρκεια ζωής αυτής της γενιάς. «Δεν υπάρχει εισιτήριο επιστροφής» τόνισε.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί ο Όρμπαν είναι τόσο αντιπαθής, για να μην πούμε μισητός, στους απανταχού ακόλουθους των «πολυπολιτισμικών κοινωνιών» και των «ανοιχτών συνόρων». Η τραγική ειρωνεία ότι ενώ ο Όρμπαν προσπαθεί να ενισχύσει τον ουγγρικό λαό με γενναιόδωρες παροχές, ώστε να συνεχιστεί η ύπαρξή του, οι ενώ ακόλουθοι της «πολιτικής ορθότητας» υποστηρίζουν ότι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της Ελλάδας, το δημογραφικό, θα λυθεί με την άμεση νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Χώρα μας…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrh-foroapallagh-stis-gunaikes-pou-tha-kanoun-tessera-paidia-uposchethhke#ixzz5fFheaFGJ

Exit mobile version