Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψυχή του Έθνους, η Ελληνική Αγροτιά και η Χρυσή Αυγή το Κίνημά της!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ταυτόχρονα χρήσιμα συμπεράσματα προκύπτουν από την έρευνα που διεξήχθη από την Metron Analysis για λογαριασμό καθεστωτικής κυριακάτικης εφημερίδος, σύμφωνα με την οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παραμένει αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, παρουσιάζοντας μεγάλη άνοδο και κινούμενος σε διψήφιο ποσοστό.

Τα επιμέρους στοιχεία της έρευνας ωστόσο, έχουν αξία πολύ σημαντικότερη εκείνης των εκλογικών ποσοστών. Ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα της δημοσκόπησης για παράδειγμα, είναι η επιβεβαίωση πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί σήμερα την πρώτη πολιτική δύναμη στον αγροτικό κόσμο της Πατρίδος μας!

Τρία σχεδόν έτη πριν, οι τελευταίες μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις είχαν προκαλέσει τεράστιο πανικό και απόγνωση στην κόκκινη Χούντα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ήταν η περίοδος κατά την οποία ο αγροτικός κόσμος της χώρας ξεσηκώθηκε κατά μιας κυβέρνησης-μαριονέτας των ξένων, που επέβαλε μια σειρά σκληρών μνημονιακών μέτρων τα οποία οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό της αγροτικής παραγωγής και κατά συνέπεια στην περαιτέρω εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου.

Η Χρυσή Αυγή στάθηκε τότε έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων Αγροτών, με τον Αρχηγό της να δηλώνει καθαρά και ξάστερα από βήματος βουλής πως «οι αγρότες αποτελούν την Ψυχή του Έθνους»! Αποτέλεσμα αυτής της κρυστάλλινης θέσης ήταν οι βουλευτές, τα στελέχη και οι φίλοι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών να γίνονται δεκτοί με ενθουσιασμό στα μπλόκα των αγροτών, ενώ την ίδια ώρα τα στελέχη της κυβέρνησης αποδοκιμάζονταν εντόνως, τόσο στα μπλόκα όσο και στις πόλεις και τα χωριά της ελληνικής επαρχίας.

Οι καθεστωτικές φυλλάδες της διαπλοκής τότε, προειδοποιούσαν μέσω των στρατευμένων τους κονδυλοφόρων για την «ανησυχητική διείσδυση της Χρυσής Αυγής στους αγρότες». Η προβοκάτσια που έστησε το ΚΚΕ σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον τερματισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων, ανέβαλε αλλά δεν εξάλειψε το διαφαινόμενο για το Καθεστώς κίνδυνο. Φτάσαμε λοιπόν στο έτος 2019 και ο αγροτικός κόσμος ξεσηκώνεται ξανά. Μόνο που σήμερα έχει επέλθει στο εσωτερικό του μια μεταβολή τιτάνιων διαστάσεων, κάθε άλλο παρά καθησυχαστική για τους Τυράννους του Λαού μας: η Χρυσή Αυγή έχει πλέον γίνει το κόμμα των Αγροτών!

21,9% των αγροτών υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή, 18,9% τη ΝΔ και 10,3% τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι όμως τα ποσοστά εκείνα που γεμίζουν με θάρρος και δύναμη το Κίνημά μας. Είναι μια πραγματικότητα που πολλοί αγνοούν ή κάνουν πως δεν βλέπουν: η Χρυσή Αυγή δεν έταξε στους αγρότες ευρωπαϊκά κονδύλια και επιδοτήσεις, μήτε και διευκολύνσεις στη χορήγηση τραπεζικών δανείων και διευθέτηση κατά τον παραδοσιακό πολιτικάντικο τρόπο των χρεών, όπως πράττουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποστηρίζεται από τον αγροτικό κόσμο ακριβώς επειδή μεγαλοφώνως διακήρυξε την αναγκαιότητα της οργάνωσης και επένδυσης στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, στην πραγματικά παραγωγική οικονομία και όχι στην παρασιτική των ατελείωτων δανείων και του κοπανιστού αέρα.

Με απλά λόγια, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ως Κίνημα διότι ο αγροτικός κόσμος της χώρας συνέλαβε και συνειδητοποίησε πρώτος απ’ όλους μέσα στην ελληνική κοινωνία, το θεμελιώδες μήνυμα της Εθνικής μας Επανάστασης: η ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας περνά απαραιτήτως μέσα από την αναγκαιότητα της επανεκκίνησης της πρωτογενούς παραγωγής. Ο Έλληνας Αγρότης συνεπώς, ανταποκρίνεται σήμερα με Τιμή στο εθνικό μας προσκλητήριο και πρώτος υψώνει τις Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Δημοσιεύθηκε στην εθνική εφημερίδα Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/psuchh-tou-ethnous-h-ellhnikh-agrotia-kai-h-chrush-augh-to-kinhma-ths#ixzz5fKIdiQYQ

Exit mobile version