Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Τα σχολεία επαναστατούν ενάντια στους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία και οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν αγχώνονται. Καλά κάνουν γιατί το μέλλον της Ελλάδας είναι τα παιδιά της και τα παιδιά της Ελλάδας είναι ενάντια στους προδότες και τους ανθέλληνες. Η επόμενη επανάσταση δεν θα είναι “ταξική” όπως ονειρεύονται οι κολλημένοι μπολσεβίκοι αλλά Εθνικιστική. Ο Έλληνας γεννήθηκε για να είναι ελεύθερος πάση θυσία και αυτό είναι στον γενετικό του κώδικα, είναι αυτοματισμός που δεν διαγράφεται με κάμποσες ώρες αριστερής διδασκαλίας την ημέρα. Ίτε παίδες Ελλήνων!

Κ.Ι.

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο: Η τρομοκρατία δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Τρέμουν την άνοδο της άκρας δεξιάς και του Εθνικισμού στην Ευρώπη. Τόσα χρόνια που κυβερνούν την Ευρώπη και εξαθλιώνουν τους λαούς μπεκροπίνοντας και γλεντώντας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Άνοιξαν τα σύνορα στους φανατικούς ισλαμιστές λαθροέποικους για να φτιάξουν φτηνούς εργάτες για τα εργοστάσιά τους και οι γηγενείς ευρωπαίοι ψωμοζούν με μεροκάματα της πείνας . Απορούν οι χορτασμένοι πολιτικάντηδες γιατί οι πεινασμένοι τους γυρίζουν την πλάτη. Στην θέση τους θα σκεφτόμουν τί θα κάνω όταν η απόγνωση των πεινασμένων γίνει οργή και δεν εκφραστεί μόνο στην κάλπη. Η Ευρώπη θα επιστρέψει στις παραδόσεις της και αυτό δεν αλλάζει, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να επιβιώσει.

Ν.Ο.

Κομμουνιστής Χαρίτσης: Ο πραγματικός μας αντίπαλος είναι η Χρυσή Αυγή!

Νέα βόμβα στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο από τα παρακρατικά κομματόσκυλα. Έβαλαν σκάλα, τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα στα γραφεία αφού τα παραβίασαν, πυροδότησαν τους μηχανισμούς και έφυγαν ανενόχλητοι. Θέλουν να πιστέψουμε ότι δεν είναι κυβερνητικοί μπαχαλάκηδες; Την ώρα που οι Χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που αντιδρούν στην προδοσία της Ελλάδας από τους μπολσεβίκους, οι έμμισθοι κουκουλοφόροι βάζουν βόμβα στα γραφεία μας. Μετά μην απορούν γιατί έχει άνοδο η Χρυσή Αυγή και η μεγαλύτερη βόμβα θα σκάσει όταν ανοίξουν οι κάλπες το βράδυ των Εθνικών εκλογών και δουν τα ποσοστά μας. Ζήτω ο Αρχηγός, ζήτω το Κίνημα!

Παναγιώτης Ρ.

Απάντηση μαθητή στις «απειλές», επειδή συμμετείχε σε κατάληψη για την Μακεδονία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-febrouariou-2019#ixzz5fKItoRjX

Exit mobile version