Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η τρομοκρατία δεν μας λυγίζει

Η τρομοκρατία δεν μας λυγίζει

Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο γίνονται στόχος τρομοκρατικής επίθεσης για τρίτη φορά. Δύο φορές με υλικές καταστροφές και μία  με τραυματισμούς Συναγωνιστών μας.

Στην πράγματι τραγελαφική μεταπολιτευτική Ελλάδα, βουλευτές περνάνε από δικαστήρια για το αναποδογύρισμα μερικών χαρτόκουτων (και φυσικά αθωώνονται), αλλά οι διωκτικές αρχές, αδυνατούν να συλλάβουν εκείνους που με προκλητικότητα, χτυπούν για τρίτη φορά τα γραφεία του ίδιου πολιτικού κόμματος, στην ίδια διεύθυνση.

Οι διωκτικές αρχές επίσης αδυνατούν να κατανοήσουν ότι, η προσβολή γίνεται κυρίως εναντίον τους. Ότι η προφανής ανικανότητα προστασίας των πολιτών που υποστηρίζουν το τρίτο εκλεγμένο στην Βουλή κόμμα, δεν πλήττει το κόμμα, αλλά τους ίδιους μαζί με το κύρος του σώματος που υπηρετούν, την αποτελεσματικότητα  καθενός εξ αυτών προσωπικά καθώς και τον επαγγελματισμό τους. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι τέτοιες ενέργειες, διαρρηγνύουν την σχέση σωμάτων ασφαλείας και κοινωνίας και τοποθετούν έτσι τα σώματα ασφαλείας, στο πλευρό των καταπιεστών του Λαού.

Η τακτική δε του πολιτικού κόσμου που αυτοπροσδιορίζεται ως «δημοκρατικό τόξο», να προσποιούνται, ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις αυτές δεν υπάρχουν καν, ενώ υστερικά τσιρίζουν ότι το πολίτευμα, τάχα απειλείται από τους «πύρινους λόγους» του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, δεν είναι μόνο αυτογελοιοποίηση αλλά και έμμεση de facto επιβράβευση των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Και τους εαυτούς σας, είστε ελεύθεροι να τους γελοιοποιείτε όσο θέλετε. Τους θεσμούς και το κράτος των Ελλήνων όμως όχι.

Καλούμε τον ευρύτερο πολιτικό κόσμο, των κομμάτων που δήθεν υπερασπίζονται την δημοκρατία και την ελευθερία των πολιτών αυτής της χώρας, να καταδικάσουν τις τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αν δεν το κάνουν, θεωρούμε τη στάση τους κακοήθεια, ταυτόσημη με την πρακτική των δειλών αλητών  που κάνουν αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

Καλούμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να βγάλει από τα μάτια του, τα παραμορφωτικά γυαλιά, του μικροκομματισμού και της ιδιοτέλειας και να προστατεύσει ως έχει υποχρέωση, την πολιτική ελευθερία και σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων πολιτών.

Καλούμε τους πολίτες, να αναγνωρίσουν ότι, εκείνοι που αυτοαποκαλούνται «δημοκρατικό τόξο» είναι ουσιαστικά εκμαυλιστές της δημοκρατίας, συνυπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια της πολιτικής ζωής και να τους τιμωρήσουν στις επερχόμενες εκλογές αναλόγως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aspropurgos#ixzz5fKKRctwg

Exit mobile version