Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για υπουργό Εξωτερικών προορίζει ο Μητσοτάκης τον υπερασπιστή της Συμφωνίας των Πρεσπών Μαργαρίτη Σχοινά!

Για τις θέσεις του υπαλλήλου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών (αν και στέλεχος της ΝΔ) γράψαμε πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Φαίνεται ότι αυτή τοποθέτηση του εντολοδόχου του Γιούνκερ και των άλλων υπευθύνων της Κομισιόν… ενόχλησε τόσο πολύ την ηγεσία της ΝΔ, ώστε, όπως διαβάζουμε στο «Παρόν»: «Για τους μυημένους στα γαλάζια παρασκήνια, ο Μαργαρίτης Σχοινάς εδώ και πολλούς μήνες έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΝΔ να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση και μάλιστα θεωρείται ένας εκ των βασικών διεκδικητών για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών σε περίπτωση πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη»!

Σε εκλόγιμη θέση, λοιπόν, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (χωρίς να χρειάζεται δηλαδή ούτε ένα σταυρό προτίμησης) ο υπερασπιστής της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ βάζει σοβαρή υποψηφιότητα και για την θέση του υπουργού Εξωτερικών!

Έστω και ένα από τα δύο που γράφει το «Παρόν» να ισχύει, δείχνει τόσο το πόσο πολιτικό «παλτό» είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και το πόσο πατριδοκάπηλος είναι ο ίδιος και το κόμμα του οποίου ηγείται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-upourgo-ejwterikwn-proorizei-o-mhtsotakhs-ton-uperaspisth-ths-sumfwnias#ixzz5fKKsqA8H

Exit mobile version