Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα πρόκληση των Σκοπιανών! Πρόεδρος Ιβάνοφ: Ο Κεμάλ ήταν «μακεδόνας», γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Νέα πρόκληση των Σκοπιανών! Πρόεδρος Ιβάνοφ: Ο Κεμάλ ήταν «μακεδόνας», γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Λέγανε οι συριζαίοι πως από την στιγμή που θα σταλθεί η ρηματική διακοίνωση και τεθεί σε εφαρμογή η Συμφωνία των Πρεσπών, αυτομάτως θα τελειώσει ο επεκτατισμός, οι προκλήσεις και όλα αυτά, ενώ ξαφνικά θα επικρατήσει «ειρήνη και ασφάλεια στα Βαλκάνια».

Εμείς από την πλευρά μας είχαμε γράψει ότι με την αρωγή της τουρκίας, τα Σκόπια θα συνεχίσουν τις προκλήσεις με απώτερο σκοπό τον διαμελισμό της Ελλάδας και την πραγμάτωση των πάγιων θέσεων του ΚΚ€ για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη».

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο των Σκοπίων, Ιβάνοφ, για να τιμήσει τον πρόεδρο της τουρκικής εταιρείας TAV, Sadi Sener, με το μετάλλιο του κράτους του, είπε ότι «ο Μουσταφά Κεμάλ είναι Μακεδόνας, γιατί τη στιγμή που γεννήθηκε, η Θεσσαλονίκη ήταν έδαφος της Μακεδονίας»!

Είναι απολύτως βέβαιο πως ο επεκτατισμός των σκοπιανών δεν σβήνει με συμφωνίες και μελάνια. Υποδαυλίζεται από την τουρκία, η οποία αποσκοπεί σε μία νέα οθωμανική εποχή για τα Βαλκάνια, δεν το κρύβει άλλωστε.

Οι θιασώτες, λοιπόν, της Συμφωνίας των Πρεσπών, φανεροί και κρυφοί (δηλαδή η Νέα Δημοκρατία), θα καταγραφούν στην ιστορία ως συνεργοί για τον διαμελισμό της χώρας. Ευτυχώς υπάρχει η Χρυσή Αυγή για να τους σταματήσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-twn-skopianwn-proedros-ibanof-o-kemal-htan-makedonas-gennhthhke-st#ixzz5fKL3kFk7

Exit mobile version