Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “πατριώτες” του Περιφερειακού Συμβουλίου αρνήθηκαν την ανάγνωση ψηφίσματος για την Μακεδονία μας!

Η  ασυμβίβαστη και αληθινά πατριωτική στάση της Χρυσής Αυγής στο θέμα του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας και της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς  και η καθολική αποδοχή της θέσης αυτής από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού φαίνεται ότι έχει πανικοβάλει το σύνολο των δυνάμεων του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε ακόμη και οι αυτοεμφανιζόμενοι ως πατριώτες της ψοφοδεξιάς παράταξης να ρίχνουν το προσωπείο του «μακεδονομάχου» και να αποκαλύπτουν την υποκρισία της στάσης τους κάθε φορά που τίθενται προ των ευθυνών τους από τους εκπροσώπους των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τελευταίο γεγονός που αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει οι αντίπαλοί μας υπήρξε η άρνηση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά την συνεδρίαση της 11ης Φεβρουαρίου, παρουσία μάλιστα και του περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα, να θέσει σε ψηφοφορία το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε η Ελληνική Αυγή σχετικά με την καταγγελία της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Η αυθαιρεσία μάλιστα του προεδρεύοντος ξεπέρασε κάθε όριο όταν αρνήθηκε να επιτρέψει ακόμη και την ανάγνωση του συγκεκριμένου ψηφίσματος από τον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία», συναγωνιστή Νίκο Χρυσομάλλη.

Η «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία», ως η αυτοδιοικητική έκφραση του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή στην Κεντρική Μακεδονία, δηλώνει ότι σε πείσμα όλων και εναντίον όλων θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για την κατάργηση της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ

Ψήφισμα για τη συνεδρίαση του Περιφεριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη 25/1/2019 ήρθε προς κύρωση από το ελληνικό κοινοβούλιο η λεγόμενη συμφωνία των Πρεσπών. Πρόκειται για μία εθνικά προδοτική συμφωνία που παραχωρεί ανερυθρίαστα την ονομασία της Μακεδονίας μας στο μόρφωμα των Σκοπίων, ανοίγοντας παράλληλα διάπλατα την πόρτα για αλυτρωτικές βλέψεις και διεκδικήσεις πάσης φύσεως εκ μέρους τους.

Επιπρόσθετα καταγγέλλουμε την μη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένα μείζον εθνικό ζήτημα όπως αυτό και παράλληλα τις αντισυνταγματικές πρακτικές της κυβέρνησης στην ολομέλεια της βουλής όπου και μεθοδεύεται η κύρωση της εν λόγω συμφωνίας.

Ζητάμε από το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας να καταδικάσει την συμφωνία των Πρεσπών ως απαράδεκτη, αντισυνταγματική και εθνικά επιζήμια, ταυτόχρονα δε καλούμε την κυβέρνηση να δρομολογήσει άμεσα την διενέργεια δημοψηφίσματος προκειμένου να εκφράσει ο λαός ελεύθερα την βούληση του για αυτή την συμφωνία.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

«Ελληνική Αυγή για τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/arnhthhkan-thn-anagnwsh-pshfismatos-gia-thn-makedonia-sto-perifereiako-sumb#ixzz5fKZ6rHrz

Exit mobile version