Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Καμμένος ζήτησε μη άρση ασυλίας του με τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών και ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε!

Ο Καμμένος ζήτησε μη άρση ασυλίας του με τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών και ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε!

Σε μια κακόγουστη και κακοστημένη φάρσα εξελίσσεται το δήθεν διαζύγιο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού τα συνεταιράκια του Μνημονίου και της προδοσίας των Πρεσπών συνεχίζουν να αλληλοϋποστηρίζονται.

Την ώρα που στη Ολομέλεια συζητείται η κατάργηση του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών, ο Πάνος Καμμένος στην επιτροπή Δεοντολογίας ζήτησε την εφαρμογή του συγκεκριμένου άρθρου, ώστε να μην αρθεί η ασυλία του! Ο πρόεδρος των εξαϋλωμένων ΑΝΕΛ ισχυρίστηκε ότι το αδίκημα έγινε κατά τη διάρκεια των υπουργικών του καθηκόντων και άρα εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης Υπουργών.

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να στηρίξει τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, βάζοντας πλάτη ώστε ο Καμμένος να μην συρθεί στα δικαστήρια.

Η δικογραφία που εστάλη στη Βουλή εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφορά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο εκδότης των «Παραπολιτικών». Η υποκρισία του μορφώματος Καμμένου φτάνει σε τέτοιο επίπεδο που στην επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος οι ΑΝΕΛ ζήτησαν την κατάργηση του άρθρου 86, αφού ο “υπουργός η υφυπουργός που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αξίωμά του, τελώντας πράξεις εμφανώς άσχετες και αναμφισβητήτως χωρίς να τελούν σε ουσιαστική σχέση προς τα ασκούμενα καθηκοντά του, όπως η φοροδιαφυγή, η δωροδοκία, η δωροληψία ή η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες, θα πρέπει αμελλητί να εξετάζονται από την τακτική δικαιοσύνη“.

Και μετά ο Καμμένος ζήτησε κάλυψη σύμφωνα με το επαίσχυντο άρθρο περί ευθύνης υπουργών και ο ΣΥΡΙΖΑ τον κάλυψε!

Διαβάστε επίσης: Θέατρο σκιών ο Καμμένος “αντιπολιτευόμενος”: Όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν το νομοσχέδιο του Τσίπρα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kammenos-suriza-arsh-asulias#ixzz5fLYGIX66

Exit mobile version