Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Νέα αποδοκιμασία σε βουλευτή του Σύριζα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

YouTube Poster

Μόνιμο φαινόμενο αποτελεί πλέον η αποδοκιμασία των βο(υ)λευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου κι αν παρευρίσκονται, εξαιτίας της στάσης τους υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Πιο πρόσφατη περίπτωση, αυτή του συριζαίου βο(υ)λευτή Τριαντάφυλλου Μηταφίδη σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όταν μια γυναίκα που καθόταν στην δεύτερη σειρά σηκώθηκε όρθια και φώναξε συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας ΜΑΣ.

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική – Ξεπουλήσατε την Μακεδονία» είπε συγκεκριμένα και έβγαλε από την τσάντα της μια Ελληνική Σημαία, την οποία ξεδίπλωσε και σήκωσε. Στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα με τους ελάχιστους κλακαδόρους του συριζαίου βο(υ)λευτή να την αποδοκιμάζουν.

Όπου κι αν βρίσκονται οι ξεπουλημένοι συριζαίοι και οι πρόθυμοι συνεργάτες τους στην προδοσία της Μακεδονίας ΜΑΣ, ο Ελληνικός Λαός θα τους δείχνει έμπρακτα την αποδοκιμασία του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-mporoun-na-stathoun-pouthena-nea-apodokimasia-se-bouleuth-tou-suriza-gi#ixzz5fMItAgI0

Exit mobile version