Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική Αντίσταση στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ

Εθνική Αντίσταση στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Καθώς ο απόηχος από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών είναι ακόμη ισχυρός, αυτό που αποδεικνύεται σε πολιτικό επίπεδο είναι ότι «το δυνατό σημείο» (όπως θα έλεγε και ο ίδιος) του Τσίπρα έγκειται στην απίστευτη προθυμία του να μετατραπεί σε πλήρη εντολοδόχο της Ουάσινγκτον, των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα αναδείχθηκε ο πιο αποτελεσματικός υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων της ευρωκρατίας, απόλυτα πρόθυμος να υποθηκεύσει την Πατρίδα και τον Λαό για τα επόμενα 60 (τουλάχιστον) χρόνια και να παραδώσει στους «θεσμούς» τα κλειδιά κάθε έννοιας πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας της Χώρας. Όλα αυτά, βεβαίως, με το πρόσχημα της «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια. Στα Εθνικά θέματα, φρόντισε να ξεπουλήσει την Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της, εξυπηρετώντας συν τοις άλλοις τα γεωπολιτικά σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Ανταποκρινόμενοι στην δουλική προθυμία του Τσίπρα, Ουάσινγκτον, Βρυξέλλες, Βερολίνο ανταποδίδουν τις εξυπηρετήσεις του με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και συγχαρητήρια για την ευλυγισία της μέσης του, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν να προωθούν εκ νέου τα συμφέροντά τους με καινούργιες πιέσεις για διευθετήσεις και νέα ξεπουλήματα σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο. Το ταξίδι Μέρκελ στην Ελλάδα, η πλήρης στήριξή της στην πολιτική Τσίπρα, οι συμβουλές «συμμόρφωσης» προς τον Μητσοτάκη και την ΝΔ, είναι ενδεικτικά του όλου κλίματος, όπως άλλωστε και η αντίστοιχη επίσκεψη του Μοσκοβισί για τα οικονομικά. Για μια ακόμη φορά, είχαμε αδίστακτη, ανάλγητη και ωμή παρέμβαση ξένων κυβερνήσεων και των πρεσβειών τους στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ έχει φροντίσει να κάνει δεύτερο σπίτι του το υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Μάλιστα, οι επαφές του δεν αφορούσαν μόνο τις επισκέψεις του στον Καμμένο, καθώς ήταν σε θέση να συναντιέται με την εγχώρια Στρατιωτική ηγεσία χωρίς την παρουσία του (τέως πλέον) υπουργού. Γι’ αυτό άλλωστε, λίγες μόλις ημέρες μετά την υπουργοποίηση Αποστολάκη πρόλαβε να κάνει ανασκόπηση των όσων συμφωνήθηκαν στις συζητήσεις περί στρατηγικού διαλόγου των δύο χωρών που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Όμως, οι παρεμβάσεις του αμερικανού πρέσβη δεν εξαντλήθηκαν μόνο στο κυβερνητικό επίπεδο. Τα ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι συναντήθηκε και με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Έχει κανείς αμφιβολία ότι όσα ακολούθησαν, με την θετική στάση του επικεφαλής του μορφώματος του Ποταμιού στην κατάπτυστη συμφωνία, είχαν συζητηθεί νωρίτερα στην κατοικία του πρέσβη; Μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών το καλοκαίρι, ο Πάιατ φρόντισε να συναντηθεί με όλους σχεδόν τους πολιτικούς ηγέτες του «Συνταγματικού τόξου», με σαφές αντικείμενο να διευκρινισθεί (και να επιβληθεί) η αμερικανική θέση για γρήγορη επίλυση, με αποδοχή της συμφωνίας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τις επαφές του Πάιατ τόσο με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο όσο και με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Σπύρο-Άδωνη Γεωργιάδη. Και αν αυτά τα ραντεβού υποτέλειας συμβαίνουν στις επίσημες επαφές των πρεσβειών με κυβερνητικά στελέχη και με τους αρχηγούς των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου» στην Βουλή, τι να υποθέσουμε άραγε για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο με βουλευτές, «βαρόνους» των ΜΜΕ και παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου;

Όλα τα προαναφερόμενα συγκλίνουν στο ότι εντολοδόχοι και μειοδότες δεν είναι μόνο οι 145 βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι άλλοι αποστάτησαν από άλλα κόμματα για να περάσει η κατάπτυστη συμφωνία. Είναι και όσοι άλλοι «πέρασαν» από την πρεσβεία των ΗΠΑ ή «μίλησαν» με Βρυξέλλες και Βερολίνο για να ευθυγραμμιστούν. Είναι και τα ΜΜΕ, αλλά και οι «άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού» που λειτούργησαν σαν μαϊντανοί στο όλο (άνοστο) μαγείρεμα των ημερών της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Επομένως, σε ολόκληρο το εγχώριο πολιτικό σύστημα επικρατεί μια κατάσταση σαπίλας και δυσωδίας, με τον πολιτικαντισμό να οδηγείται σε βαθύτατη σήψη και ευτελισμό του χειρίστου είδους. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν δημοσίως, με εξαγορές, μεταγραφές και… «όψιον αγοράς» βουλευτών, ποδοσφαιροποιώντας πλήρως την πολιτική ζωή του Τόπου. Με αποσαθρώσεις και ναυάγια κομμάτων και αλληλοκαρφώματα… δημοκρατικού μεγαλείου, έτσι ώστε να προωθηθεί μια (ακόμη) εθνική μειοδοσία και να προστεθεί κι άλλο καρφί στο ετοιμαζόμενο φέρετρο της Ελλάδας.

Όσο για την ΝΔ, με την υποκριτική της στάση, κατάφερε να πραγματοποιηθεί αυτό που όντως ήθελε. Δηλαδή, να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους απαραίτητους συνεργούς του, χωρίς να χρειαστεί να την ψηφίσει εκείνη αν και όταν ανέλθει με την σειρά της στον ρόλο του αρχιεντολοδόχου κυβερνήτη της Χώρας που θα δέχεται κι αυτή διαταγές από τα ξένα κέντρα αποφάσεων. Μόνο που η αδέξια στάση της κατά την διάρκεια της συζήτησης για την Συμφωνία των Πρεσπών την εξέθεσε και την απογύμνωσε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού. Ενός Λαού, ο οποίος απαίτησε με πείσμα να μην πραγματοποιηθεί το μεγάλο ξεπούλημα. Ζήτησε παρατεταμένα να μην παραχωρηθεί επ’ ουδενί το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς και αντιτάχθηκε σθεναρά στο αφήγημα του «Μακεδονισμού» (μακεδονικό έθνος, γλώσσα, ιστορία), διεκδικώντας να εκφραστεί η άποψή του με δημοψήφισμα. Η Εθνική Αντίσταση στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ συνεχίζεται… ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-antistash-sto-jepoulhma-ths-makedonias-mas#ixzz5fOugmwzT

Exit mobile version