Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γρέγος προς συριζαίους: Ο πολιτικός σας χρόνος τελειώνει! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του στην βουλή αρχικά σχολίασε πως είναι λίγο οξύμωρο με την παρούσα σύσταση της Βουλής να συζητάμε τέτοια σημαντικά θέματα όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος και, μάλιστα, να προτείνουν αλλαγές και τροποποιήσεις κόμματα που επανειλημμένα, κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά έχουν παραβιάσει και παραβιάζουν πάρα πολλές φορές το Σύνταγμα.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα άρθρα του Συντάγματος: Για τα άρθρα 62 και 86 πάγια θέση μας είναι η κατάργηση κάθε μορφής προνομίου ή ασυλίας τόσο για τους Βουλευτές όσο και για τους υπουργούς. Οι βουλευτές πρέπει να είναι ποινικά υπεύθυνοι, όπως όλοι οι κάτοικοι αυτής της επικρατείας, να υπόκεινται στον νόμο και να λογοδοτούν, να δικάζονται και να τιμωρούνται, όταν τον παραβιάζουν.

Για το άρθρο 15 επισήμανε ότι το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δεν έχει επιτελέσει τον συνταγματικό του ρόλο ούτε κατ’ ελάχιστο. «Τι να πούμε εδώ για το κρατικό κανάλι και το ΕΣΡ; Ενδεικτικό είναι το ότι η ΕΡΤ αποκαλεί το «Μακεδονία γη ελληνική» ρατσιστικό σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας. Και όμως, αυτό το είδαμε στις οθόνες των τηλεοράσεών μας! Και αυτά τα άτομα μην ξεχνάμε ότι τα πληρώνουμε. Ντροπή και αίσχος!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι βρίσκονται έξω από την Επικράτεια, o συναγωνιστής τόνισε πως για την Χρυσή Αυγή προέχει η θεσμοθέτηση της ψήφου των Ελλήνων απόδημων ομογενών.

Κλείνοντας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους παρότρυνε να κάνουν μια βόλτα στις πόλεις, στα χωριά, στις λαϊκές γειτονιές να ακούσουν τι λέει ο κόσμος για όλα αυτά που συμβαίνουν. «Τολμήστε να βγείτε έξω χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας και θα καταλάβετε ότι ο πολιτικός σας χρόνος τελειώνει. Είστε ό,τι και οι προηγούμενοι, ακριβώς ίδιοι, απλά με διαφορετικό προσωπείο.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-pros-surizaious-o-politikos-sas-chronos-teleiwnei-binteo#ixzz5fQCVPocZ

Exit mobile version