Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική ανάγκη η ακύρωση του ξεπουλήματος της ΕΛΒΟ σε ξένα συμφέροντα

Εθνική ανάγκη η ακύρωση του ξεπουλήματος της ΕΛΒΟ σε ξένα συμφέροντα

Οι ελάχιστοι μήνες ζωής στην εξουσία που απομένουν στον Τσίπρα δεν αποτρέπουν τις προσπάθειες του Στέργιου Πιτσιόρλα, παλαιότερου στελέχους του ΚΚΕ εσωτερικού, συντονιστή της κεντρικής επιτροπής του Συνασπισμού και σημερινού αναπληρωτή υπουργού Βιομηχανίας του ΣΥΡΙΖΑ (ΑΝΕΛ τέλος) για το ξεπούλημα της ΕΛΒΟ σε ξένα συμφέροντα.

Η άκρως ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πνέει τα λοίσθια λόγω των αποδεδειγμένα ανθελληνικών πράξεων της, όπως το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς και στο ΝΑΤΟ, την αθρόα λαθρομετανάστευση, την υπερφορολόγηση και την οικονομική καταστροφή των μνημονίων που έχουν εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις στην καθημερινή μας πραγματικότητα.

Ενώ η ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικώς πνέει τα λοίσθια, δυστυχώς συνεχίζεται η προσπάθεια αφελληνισμού της ΕΛΒΟ, μιας νευραλγικής εταιρίας για την Εθνική Άμυνα.

Με εμφανή δυσαρέσκεια παρακολουθεί κάθε Έλληνας πολίτης την νέα επιχείρηση ξεπουλήματος της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων σε αλλότρια συμφέροντα. Αναλυτικά μέσα στις επόμενες μέρες φημολογείται ότι θα βγει ο τρίτος διαγωνισμός για την μεταβίβαση της τεχνογνωσίας και των περιουσιακών στοιχείων της ΕΛΒΟ σε ξένες εταιρίες του αμυντικού κλάδου.

Οι ξένες εταιρίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν είναι η νοτιοαφρικανική Paramount που συνεργάζεται με την τουρκική Aselsan, η γερμανική Krauss-Maffei Wegmann σε σύμπραξη με την γαλλική Nexter, η τσεχική Excalibur Army και η Mubadala από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σαφώς από το παραπάνω θερμό ενδιαφέρον απόκτησης της ΕΛΒΟ από τις προαναφερόμενες ξένες εταιρίες του κλάδου αμυντικών τεχνολογιών είναι προφανές ότι η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων έχει σημαντική εμπράγματη αξία και τεράστιο δυναμικό ανάπτυξης στο μέλλον.

Σήμερα οι νεοφιλελεύθεροι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να απαξιώνουν την πολεμική βιομηχανία στην Ελλάδα όπως αποδεδειγμένα ομοίως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια οι νεοφιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ με προσλήψεις συμβούλων για αποκρατικοποίηση. Ίδια ανθελληνική πολιτική, ίδια διεθνιστική ιδεολογία, ίδιο μένος κατά της ανάπτυξης μιας Εθνικιστικής Ελλάδας με μια εύρωστη πολεμική βιομηχανία.

Μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα ενισχύσει το δόγμα έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία και στην ΕΛΒΟ.

Θεόδωρος Γ. Κωστής
Δρ. Αμυντικών Τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-anagkh-h-akurwsh-tou-jepoulhmatos-ths-elbo-se-jena-sumferonta#ixzz5fVzygVcN

Exit mobile version