Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Στιγμή δεν έχασαν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και αποκαλούν πλέον τα Σκόπια όπως ορίζει η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή “Βόρεια Μακεδονία”. Την τελευταία δεκαετία ο καθένας από εμάς έχει αντιληφθεί τον προδοτικό ρόλο και της 4ης εξουσίας, δηλαδή του Τύπου και πλέον γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει όχι αντικειμενική δημοσιογραφία αλλά γενικότερα δημοσιογραφία στην Ελλάδα, καθώς ο καθένας από αυτούς υπηρετεί ένα πολιτικό τζάκι και πολλές πολιτικές σκοπιμότητες. Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, καλό λοιπόν θα ήταν να κλείνουμε την τηλεόραση, να μην διαβάζουμε τις εφημερίδες τους, να μην διαβάζουμε τις ηλεκτρονικές τους σελίδες, καθώς μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Να ενημερωνόμαστε από την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και την ηλεκτρονική σελίδα της Χρυσής Αυγής, αν θέλουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια φυσικά και να μην εθελοτυφλούμε.

Γ.Λ.

Χρήστος Παππάς: Πολιτικά παζάρια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα! ΒΙΝΤΕΟ

Περιμένουμε χρόνια να πάρουμε την σύνταξη μας, μια σύνταξη που την έχουμε χιλιοπληρώσει και την έχουμε δουλέψει. Βγήκαμε ανήμποροι από τις εργασίες μας, άλλος με πρόβλημα στο χέρι, άλλος στο πόδι, άλλος στον αυχένα και περιμέναμε πως και πως αυτό το χιλιοκουρεμένο συσσίτιο από το κράτος, που κάποιοι ξεδιάντροποι θέλουν να το αποκαλούν σύνταξη. Και είμαστε χρόνια μετά ακόμη στην λίστα αναμονής και διαβάζω πως την ώρα που εγώ για ακόμη μια χρονιά περιμένω να πάρω αυτό το βοήθημα, ο Παπούλιας και ο Σαρτζετάκης θα πάρουν ως δεύτερη σύνταξη την βουλευτική από το δημόσιο και πως αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς σειρά παίρνουν και άλλοι βουλευτές και δήμαρχοι. Και ερωτώ τι έκαναν όλοι αυτοί γι΄ αυτόν τον τόπο; Κουράστηκαν καθώς καθόντουσαν στις ακριβές τους δερμάτινες καρέκλες, στα ακριβά τους σπίτια, στα ακριβά τους αυτοκίνητα; Για ποιον λόγο ο Παπούλιας και το κάθε λαμόγιο βουλευτής δικαιούται δεύτερη σύνταξη, την στιγμή που εγώ δεν έχω πάρει καν την πρώτη; Ντροπή και αίσχος, μην ανησυχείτε έρχεται η ώρα σας, μόνο Χρυσή Αυγή από εδώ και εμπρός!

Ευστάθιος Σ.

Ανοίγουν στόματα στο κλεφτοΠαΣοΚ! Τσουκάτος: Τα παίρναμε σε δόσεις από την Siemens και όλα πηγαίνανε στα ταμεία του κόμματος

Λένε να καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα σχολεία, να καταργηθεί η προσευχή, να καταργηθούν οι παρελάσεις, να καταργηθούν συγκεκριμένες χρονικοί περίοδοι από τα βιβλία της ιστορίας, στο τέλος καταργήστε και τα σχολεία, να βλέπουν τα παιδιά μας μόνο τηλεόραση, γιατί έτσι θα μπορείτε να τα ελέγχετε καλύτερα. Μπορούμε βέβαια να καταργήσουμε και όλους εσάς σαν λαός και θα το πράξουμε. Οι εκλογές είναι κοντά, όσο υπάρχουν ακόμη βέβαια και δεν τις καταργήσετε και αυτές έτσι απλά και… δημοκρατικά.

Ε.Π.

Ελένη Ζαρούλια: Ξεπουλήσατε την Ελλάδα στους ξένους! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-15-febrouariou-2019#ixzz5fbO4KIJN

Exit mobile version