Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προειδοποίηση Σόρος προς πολιτικάντηδες: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταρρεύσει όπως η Σοβιετική!

Προειδοποίηση Σόρος προς πολιτικάντηδες: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταρρεύσει όπως η Σοβιετική!

Άρθρο προειδοποίηση για την επικείμενη κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως των τοκογλύφων συνέγραψε ο γνωστός πλουτοκράτης George Soros και μετέδωσαν σύσσωμα τα συνεργαζόμενα με αυτόν ΜΜΕ στην χώρα μας.

Στο άρθρο του, ο Soros προειδοποιεί για τον κίνδυνο των εθνικιστών, σημειώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει να διαλυθεί όπως η Σοβιετική στο παρελθόν, ενώ συγκρίνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το… πολιτικό γραφείο του ΚΚΣΕ, το οποίο «συνέχισε να εκδίδει διατάγματα, σαν να είχαν σημασία».

Όπως τονίζει ο Soros, οι πολιτικάντηδες πρέπει να «ξυπνήσουν» και να αντιληφθούν «το μέγεθος της απειλής», επισημαίνοντας πως οι εχθροί είναι τόσο εσωτερικοί όσο και εξωτερικοί, όπου ως εσωτερικός εχθρός ορίζονται οι εθνικιστές, αναφέροντας μάλιστα ονομαστικά παραδείγματα ανά την Ευρώπη.

Πραγματικά η παρομοίωση του Σόρος έχει βάση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Σοβιετική Ένωση, η δικτατορία των ταγών της παγκοσμιοποίησης, κοινωνικής και οικονομικής, και ως Σοβιετική Ένωση θα καταρρεύσει από τους Εθνικιστές. Έχει, όντως, δίκιο Σόρος σε αυτό.

Αυτό στο οποίο δεν έχει δίκιο είναι ότι φαντασιώνεται μία «σιωπηλή φιλοευρωπαϊκή πλειοψηφία», της οποίας την κινητοποίηση προσδοκεί. Αυτή, δυστυχώς για τον Σόρος και ευτυχώς για τους Ευρωπαίους, δεν υφίσταται, και έτσι η κατάρρευση της νέας Σοβιετικής Ενώσεως είναι αναπόφευκτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proeidopoihsh-soros-pros-politikanthdes-h-eurwpaikh-enwsh-tha-katarreusei-o#ixzz5fbQ5MokB

Exit mobile version