Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτο και όμως ανθελληνικό! Η ίδια η ΕΥΠ ζητά μεταφραστές «μακεδονικής γλώσσας»

Η απάτη και βεβαίως ο ανθελληνισμός της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και οι «φιλελέφτ» σύμμαχοί τους την παρουσίασαν ως…  «εθνική επιτυχία» και «νίκη», αποκαλύπτεται μέρα με την ημέρα μέσα από την ροή των γεγονότων. Φροντίζει το ίδιο το «ελληνικό» κράτος, γι’ αυτό, καθώς μέσα από τα δικά του έγγραφα βάζει «στην μπάντα» το «Βόρεια Μακεδονία» και φέρνει στην επιφάνεια σκέτο το «Μακεδονία».

Στα πλαίσια αυτά συμπεριλαμβάνεται και η είδηση ότι μεταφραστές «μακεδονικής»(!) γλώσσας αναζητά να προσλάβει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), σύμφωνα με προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, χθες, Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Επιβεβαιώνονται έτσι με τον πιο επίσημο τρόπο και πριν ακόμα…. στεγνώσει το μελάνι της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή, οι φόβοι πως με την συνθήκη αυτή η Ελλάδα αναγνώρισε την γλώσσα των Σκοπιανών ως «μακεδονική». Τι άλλωστε θα μπορούσε να είναι πιο επίσημο από μια προκήρυξη θέσεων του Ελληνικού κράτους και μάλιστα για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, μια από τις πιο ευαίσθητες δομές της πολιτείας

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά σε συνολικά 302 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων (οδηγών, ειδικών πληροφορικής, οικονομολόγων, ψυχολόγων, αλλά και…. νυχτοφυλάκων), μεταξύ των οποίων είναι και συνολικά 56 μεταφραστές.

Μεταξύ αυτών των 56 μεταφραστών ζητούνται και τέσσερις γνώστες της «μακεδονικής (νοτιοσλαβικής) γλώσσας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η γνώση της «μακεδονικής (νοτιοσλαβικής) γλώσσας» μοριοδοτείται επιπλέον για την κάλυψη των θέσεων των μεταφραστών.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο σημείο της προκήρυξης:

«Για τις πενήντα έξι ( 56) θέσεις του Κλάδου ΠΕ7 Μεταφραστών – Διερμηνέων – Ακροατών οι οποίες αναλύονται, ως ακολούθως:

– Αγγλικής πέντε (5)
– Γαλλικής τέσσερις (4)
– Γερμανικής τρεις (3)
– Ισπανικής δύο (2)
– Ιταλικής δύο (2)

Τεύχος ΑΣΕΠ 4/14.02.2019 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 45
– Αραβικής πέντε (5)
– Βουλγαρικής τρεις (3)
– Εβραϊκής δύο (2)
– Μακεδονικής (νοτιοσλαβικής) τέσσερις (4)
– Ρωσικής τρεις (3)
– Τουρκικής είκοσι τρεις (23)»

Όλη η κυβερνητική προπαγανδιστική ψευδολογία περί «Βόρειας Μακεδονίας», η οποία δήθεν θα απέτρεπε την χρήση του όρου «Μακεδονία» από τους σκοπιανούς, πάει στον κάλαθο των αχρήστων, αφού είναι η ίδια η «ελληνική» κυβέρνηση που φροντίζει να χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδονία» αναφερόμενη στους σκοπιανούς και τις ιδιότητές τους.

Γι’ αυτό και η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική, όσο κι αν αυτό ενοχλεί και αυτούς που την υπέγραψαν και την στήριξαν, αλλά και εκείνους τους πατριδοκάπηλους που αρνούνται να χαρακτηρίσουν ως προδότες εκείνους που έβαλαν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-kai-omws-anthellhniko-h-idia-h-eup-zhta-metafrastes-makedonikhs-g#ixzz5fc43tyLj

Exit mobile version