Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική δήλωση του ανθέλληνα Ράμα: «Συζητάμε με την Ελλάδα για τα σύνορα»!

Αποθρασυμμένος πλήρως και αντιλαμβανόμενος ότι οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις του «Συνταγματικού τόξου» της Ελλάδος είναι ανίκανες να βάλουν αυτόν και την χώρα του στην θέση που τους αρμόζει, ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Vision Plus TV, για τις αντιδράσεις που διατυπώνονται σχετικά με την πρόταση για ενδεχόμενη τροποποίηση των συνόρων μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην περιοχή.

«Τι συζητάμε σήμερα με την Ελλάδα; Τα σύνορα. Τι συζήτησε το Κόσσοβο με το Μαυροβούνιο και όλα έγιναν; Τα σύνορα. Γιατί να μην συζητήσουμε τα σύνορα μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας; Θα τα συζητήσουμε, γιατί είναι μια διαδικασία οριοθέτησης» δήλωσε ο Ράμα, βάζοντας και την Ελλάδα στο «κάδρο» χωρών των δυτικών Βαλκανίων, που έχουν ζητήματα συνόρων.

Ο Ράμα ήταν σαφής ως προς τις επεκτατικές του διαθέσεις, καθώς θεωρεί το Κόσσοβο «μέρος» της Αλβανίας, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Η Ένωση μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου δεν είναι σχέδιο Β, αλλά το Σχέδιο Α και δεν φαντάζομαι την ένωση στον 21ο αιώνα ως φολκλορική πράξη». Αυτά είπε συγκεκριμένα ο αλβανός πρωθυπουργός, εννοώντας πως η ένωση δεν θα είναι μόνο πολιτιστική ή γλωσσική, αλλά ουσιαστικά πολιτική.

Από τις δηλώσεις του, όμως φαίνεται ότι ο Ράμα ανοίγει θέμα συνόρων και με την Ελλάδα, κάτι το οποίο είναι εμφανές εδώ και καιρό εάν παρατηρήσουμε τις κινήσεις των αλβανών. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον αλβανό πρωθυπουργό να γίνει πιο σαφής ως προς το τι εννοεί, του λέμε όμως ότι για κάθε Συνειδητοποιημένο Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη, η μόνη αλλαγή συνόρων που μπορεί να γίνει δεκτή είναι η Ένωση της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου με την Μητέρα Ελλάδα. Μια Βόρειος Ήπειρος της οποίας το τελευταίο θύμα του αλβανικού ανθελληνισμού ήταν ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-dhlwsh-tou-anthellhna-rama-suzhtame-me-thn-ellada-ta-sunora#ixzz5fd922fcQ

Exit mobile version