Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική ντροπή! Με την υπουργό Άμυνας της… «Βόρειας Μακεδονίας» συναντήθηκε ο Αποστολάκης

Εθνική ντροπή! Με την υπουργό Άμυνας της… «Βόρειας Μακεδονίας» συναντήθηκε ο Αποστολάκης

Συνάντηση με την ομόλογό του των Σκοπίων και της τουρκίας είχε ο υπουργοποιημένος από Καμμένο, τέως ναύαρχος Αποστολάκης στα πλαίσια συναντήσεως των ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ο Αποστολάκης καταχωρήθηκε ως ο πρώτος υπουργός ελληνικής κυβερνήσεως, που δήλωσε ότι συναντήθηκε με υπουργό της «Βόρειας Μακεδονίας». Συγκεκριμένα, στην δήλωσή του αμέσως μετά την συνάντηση τόνισε ότι «συναντήθηκα επίσης και με την ΥΠΑΜ της Βόρειας Μακεδονίας, κ. Radmila Sekerinska».

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το μεμπτό στις δηλώσεις και τις πράξεις του Αποστολάκη. Στην συνέχεια είπε και κάτι άλλο πιο σοβαρό, ότι δηλαδή η Ελλάδα θα συνδράμει τα Σκόπια στο χτίσιμο του στρατού τους, με τον οποίο από κοινού με την τουρκία θα απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, ο Αποστολάκης είπε ότι «της κατέστησα γνωστή τη δυνατότητα συνδρομής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην οικοδόμηση δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων της γείτονος».

Βιώνουμε ένα πλήρες παράδοξο:

Α) Οι αλβανοί στραγγαλίζουν τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό και εμείς στέλνουμε αεροσκάφη να τους φυλάνε τον εναέριο χώρο τους.

Β) Οι σκοπιανοί επιβουλεύονται την Μακεδονία μας και εμείς θα τους χτίσουμε τον στρατό, με τον οποίο θα το κάνουν πράξη. Εμείς καλούμε τους εγχώριους δυστυχώς κυβερνώντες να σταματήσουν να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος του Ελληνισμού και να πάψουν να ναρκοθετούν το μέλλον της χώρας για να παραστήσουν τα «καλά παιδιά» στους ξένους.

Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να κοιτάξει τα συμφέροντά της, στόχος που θα επιτευχθεί μονάχα υπό μία διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e-re-megaleia-me-thn-upourgo-amunas-ths-boreias-makedonias-sunanththhke-o-a#ixzz5fd9TLrZA

Exit mobile version