Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Από τις σημερινές, εκ μέρους της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, προτεινόμενες διατάξεις προς τροποποίηση του άρθρου 3 του Ελληνικού Συντάγματος καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ ενοχλεί η αναφορά το ονόματος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η παραδοχή Του Κυρίου ως κεφαλή της Εκκλησίας μας στο Σύνταγμα της Ελλάδας. Όπου υπήρξε αναφορά στο όνομα Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, απλώς διαγράφεται! Επίσης διαγράφεται ο προσδιορισμός «Ανατολική» για την Εκκλησία μας καθώς επίσης και ο προσδιορισμός «ιερός» για τους αποστολικούς, συνοδικούς κανόνες και τις παραδόσεις. Τέλος με τη διαγραφή του εδαφίου 3 θα μπορεί κανείς πλέον να αλλοιώνει το κείμενο της Αγίας Γραφής, καθώς επίσης να το μεταφράζει σε άλλο γλωσσικό τύπο χωρίς την έγκριση της Εκκλησίας. Οι εποχές θυμίζουν την επιθετικότητα εκ μέρους της Φράγκικης Δύσης προς την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όταν οι τότε «σοφοί» κατήγγελλαν του Έλληνες ως αιρετικούς. Οι σημερινοί Φράγκοι μέσω των ανθελλήνων πολιτικών θέλουν να ξεριζώσουν την Ελλάδα από την Ορθόδοξη παράδοση 2000 ετών αλλά θα αποβλακωθούν πολύ σύντομα στα μάτια του λαού γιατί ως γνωστόν… Μωραίνει Κύριος ὅν βούλεται ἀπολέσαι…

Δημήτριος Ρ.

Ντροπή και αίσχος! Φορέας του υπουργείου Πολιτισμού ζητεί να μην ανεγερθεί προτομή του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Η προεδρία της Δημοκρατίας στελεχώνεται από εκατοντάδες υπαλλήλους του δημοσίου τομέα. Όχι μόνον στο μέγαρο της προεδρίας της Δημοκρατίας αλλά και στις διοικητικές υπηρεσίες που έχουν έδρα το νεοκλασικό των οδών Στησιχόρου και Βασ. Γεωργίου Β΄, απασχολούνται αναρίθμητοι, (έχω εικόνα), διοικητικοί υπάλληλοι γραφείων, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, καθαρίστριες, σερβιτόροι, σεφ, αποσπασμένοι αστυνομικοί και δεκάδες άλλες ειδικότητες υπαλλήλων που εξυπηρετούν τον ονομαζόμενο από τον λαό «Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας». Όλοι αυτοί μισθοδοτούνται μια ζωή ολόκληρη από ένα ψέμα, από ένα μύθο! Πως στην Ελλάδα υπάρχει δημοκρατία που την εγγυάται θεσμικά ένας άνθρωπος! Τρανή απόδειξη πως δημοκρατία δεν υπάρχει και άρα δεν χρειάζεται κάποιος να εγγυηθεί κάτι ανύπαρκτο, είναι η περίπτωση, η κραυγαλέα περίπτωση, της προδοσίας των Πρεσπών και των συλλαλητηρίων. Ο Ελληνικός λαός διαδήλωσε την θέλησή του ενώπιον της προδοτικής κυβέρνησης, κάτι που εάν η ίδια η κυβέρνηση δεν είδε, όφειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να δει και ή να θέσει veto στην προδοσία ή να παραιτηθεί διότι ο δήμος, ο λαός δηλαδή, του οποίο υπηρετεί τη θέληση, ήταν αντίθετος στην προδοσία των εθνικών συμφερόντων που έμελλε να κάνει η κυβέρνηση των ιδιοτελών προδοτών. Αντ΄ αυτού τι έκανε; Την επόμενη κιόλας ημέρα της ψήφισης της ψευτο-συμφωνίας από 153 προδότες, έσπευσε, ούτε λεπτό δεν έχασε, να υπογράψει κι αυτός! Ερώτηση κάθε εχέφρονος Έλληνος, ποια είναι η εγγύηση ως προς το θέλημα του Δήμου, του λαού, που προσφέρει αυτός ο θεσμός που μάλιστα εξυπηρετείται από εκατοντάδες ανθρώπους πληρωμένους καλά (με τα σημερινά δεδομένα) από το λαό-Δήμο, με σκοπό να το κάνει; Ποιο το όφελος ο Έλληνας να συντηρεί ένα ανενεργό θεσμό, όταν όπως λέγεται υποχρεούται να πράττει καθοδηγούμενος από την εκάστοτε κυβέρνηση; Κι αν η κυβέρνηση αποτελείται από προδότες, αυτός γιατί υπογράφει ό,τι καταστροφικό του φέρουν, εάν δεν είναι διακοσμητικός; Τώρα, σήμερα, μέγας λόγος γίνεται για την λεγόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος κι ένα από τα άρθρα του προς αναθεώρηση αφορά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ερωτώ, γιατί ο Έλληνας να υποφέρει τόσο και τόσα; Γιατί να υποφέρει μωαμεθανοποίηση του τόπου του, κιναιδοποίηση των παιδιών του, προδοσία του Έθνους του και μύρια άλλα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να στέκει ατάραχος και πειθαρχημένος σε αυτές τις μεθοδεύσεις; Γιατί δεν παραιτείται, γιατί δεν επαναστατεί, γιατί τουλάχιστον δεν εγείρει τεράστιο θέμα, γιατί δηλαδή δεν ασκεί veto σε όλα αυτά; Η απάντηση είναι πως εμείς οι Εθνικισταί γνωρίζουμε την αλήθεια των πραγμάτων και γι΄ αυτό αντιδρούμε, γι΄ αυτό ψηφίζουμε Ελλάδα, ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή πέρα από τις όποιες βιτρίνες, τις όποιες μεθοδεύσεις.

Με τιμή, Στέφανος Π.

Απίστευτο και όμως ανθελληνικό! Η ίδια η ΕΥΠ ζητά μεταφραστές «μακεδονικής γλώσσας»

Καινούργια καταστροφή μας βρήκε, μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας έρχεται και το ξεπούλημα των συνόρων μας στους Αλβανούς. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο Ράμα, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι η Αλβανία συζητά με την Ελλάδα την διευθέτηση των συνόρων! Ξεχάστε την Βόρεια Ήπειρο, μην πω και την Ήπειρο γενικά γιατί προβλέπω να γίνεται Νότιος Αλβανία με τους προδότες που μας έκατσαν στο σβέρκο! Αυτή η κυβέρνηση είναι ικανή να πραγματοποιήσει τα όνειρα όλων των βαλκανικών κομμουνιστικών κατσαπλιάδων, αύριο μεθαύριο ποιος ξέρει σειρά θα πάρει η Βουλγαρία, μετά η Τουρκία με την Θράκη και το Αιγαίο και εν τέλει θα μείνει τι; Το κράτος των Αθηνών και η Πελοπόννησος, η “μικρή αλλά τίμια” Ελλάς. Ε, λοιπόν δεν υπάρχει μικρή Ελλάδα, παρά μόνον Μεγάλη και Υπερήφανη Ελλάδα, εμείς οι Εθνικιστές θα ανατρέψουμε τα προδοτικά παιχνίδια και σχέδια. Ήρθε η ώρα μας, ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος!

Φώτης Σ.

Προεκλογικός ανασχηματισμός πασοκοποίησης από τον Τσίπρα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-16-febrouariou-2019#ixzz5fduLXxrE

Exit mobile version