Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας προς παγκόσμιους αφέντες από το Μόναχο: Απειλή για την σταθερότητα της κυριαρχίας σας οι Εθνικιστές!

Τσίπρας προς παγκόσμιους αφέντες από το Μόναχο: Απειλή για την σταθερότητα της κυριαρχίας σας οι Εθνικιστές!

Πριν από την βράβευσή του από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε ενώπιον… εκλεκτού ακροατηρίου στην 55η Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο.

Στην διάσκεψη συμμετείχε όλη η «αφρόκρεμα» της διεθνούς τυραννίας, ήτοι 35 επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων, 50 υπουργοί Εξωτερικών και υπουργοί Άμυνας κρατών-μελών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, υψηλόβαθμοι πράκτορες της CIA («ειδικοί σε θέματα ασφαλείας και διεθνούς συνεργασίας») κι όλο το κακό συναπάντημα!

Στην ομιλία του ο Τσίπρας εστίασε αποκλειστικώς και μόνο στον Εθνικισμό, σε μία προφανή προσπάθεια να πείσει τους διεθνείς αφεντάδες να τον χρήσουν επικεφαλής του… «αντιφασιστικού» μετώπου.

Συγκεκριμένα είπε ότι η πιο σημαντική τάση που ξεδιπλώνεται στις παγκόσμιες, αλλά ιδιαίτερα ευρωπαϊκές, πολιτικές, κοινωνικές και διπλωματικές εξελίξεις, «είναι η ενίσχυση της εθνικής περιχαράκωσης και του εθνικισμού ως απάντηση στις παγκόσμιες και περιφερειακές προκλήσεις. Από την οικονομία, την ασφάλεια και τη μετανάστευση, μέχρι διμερή θέματα».

Αυτή η πιο «σημαντική τάση», είπε ο Τσίπρας, «δημιουργεί μια απειλή στη σταθερότητα για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση» και ακολούθως άρχισε να διαφημίζει τον εαυτό του, σημειώνοντας ως αποκορύφωμα της αντεθνικής του δράσεως την Συμφωνία των Πρεσπών, την περιοδεία Ερντογάν στην Θράκη μας και άλλα πολλά που έχει πράξει τα τελευταία χρόνια.

«Το όραμα μου είναι κρυστάλλινο: Πιστεύω βαθύτατα ότι η ιστορία δεν πρέπει να γράφεται από εκείνους που επενδύουν στον φόβο και τις διαιρέσεις, αλλά από εκείνους που έχουν το θάρρος και το στρατηγικό όραμα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», είπε τέλος ο Τσίπρας προκρίνοντας τον εαυτό του για την ηγεσία του μετώπου ενάντια στον Εθνικισμό.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης, μάλιστα, ο Τσίπρας πραγματοποίησε συνάντηση με ομάδα Αμερικανών γερουσιαστών, που είχε επικεφαλής της τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι ίδιοι οι συριζαίοι για την συνάντηση ο Τσίπρας τόνισε στους Αμερικανούς τον ρόλο του στην προδοσία της Μακεδονίας και στην καταπολέμηση του εθνικισμού, αλλά και την απόλυτη συμμόρφωσή του με τις ντιρεκτίβες των διεθνών τοκογλύφων στα οικονομικά θέματα και της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο «προσφυγικό».

Οι δε Αμερικανοί τον συνεχάρησαν για «την αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης τόσο ως προς την οικονομική ανάπτυξη, όσο και ως προς την επίλυση του ζητήματος της Βόρειας Μακεδονίας».

Το πρόβλημα στην συλλογιστική τόσο του Τσίπρα, όσο και των αμερικανών πατρόνων του, είναι ότι η πλανητική κυριαρχία της παγκοσμιοποίησης πλησιάζει στο τέλος της και ανατέλλει μία νέα Χρυσή Αυγή για την Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων, προοπτική την οποία δεν μπορούν να σταματήσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-pros-pagkosmious-afentes-apo-to-monacho-apeilh-gia-thn-statherothta#ixzz5fnXhh3n9

Exit mobile version