Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες αθλιότητες του συκοφάντη Ψαρρά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε η τελευταία) φορά που ο γνωστός συκοφάντης και λασπολόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Δημήτρης Ψαρράς προσπαθεί να «αλλάξει τα φώτα» στην πραγματικότητα και να κινηθεί στο πλαίσιο του «μην πιστεύεις αυτό που βλέπουν τα μάτια σου, αλλά αυτό που σου λέω». Σε μια ακόμη έγγραφη αθλιότητά του στο ρυπαρό έντυπο που γράφει τις ανοησίες του, και αναφερόμενος σε «οριακές πλειοψηφίες» κατά την διάρκεια της Μεταπολίτευσης, γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής:

«Ας προστεθεί εδώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να καταφύγει στη συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛΛ. ελλείψει άλλου υποψήφιου συμμάχου μετά τις εκλογές του 2015, θεωρώντας μείζονα υποχρέωση την αντίσταση στα μνημόνια, αλλά δεν παραιτήθηκε από την προσπάθεια να θεσμοθετήσει ορισμένες κρίσιμες διατάξεις που αφορούν ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα, στα οποία αντιδρούσαν οι ΑΝ.ΕΛΛ. Είναι το ίδιο που έκανε η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά την περίοδο 2012-2013 με αντίστροφο βέβαια πολιτικό πρόσημα, όταν ο κ. Μπαλτάκος είχε αναλάβει να εξασφαλίζει την ψήφο της Χρυσής Αυγής στα νομοσχέδια που δεν συναινούσε το ΠΑΣΟΚ».

Τι θράσος, καθώς ως «μείζονα υποχρέωση την αντίσταση στα μνημόνια» θεωρεί την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ ο… αναλυτής Ψαρράς. Μόνο που… ξεχνάει να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και οι ΑΝΕΛ και τα υπόλοιπα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου») ψήφισε το τρίτο (και χειρότερο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον) Μνημόνιο, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο την Πατρίδα και τον Λαό σε εξάρτηση και ανέχεια.

Όσο για τις «κρίσιμες διατάξεις που αφορούν ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα», είναι σαφές ότι εννοεί εκείνα τα εθνομηδενιστικά νομοσχέδια, τα οποία δεν ψήφιζαν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των ΑΝΕΛ, πέρναγαν όμως άνετα με τις ψήφους των άλλων «προοδευτικών» κομμάτων.

Το αποκορύφωμα του θράσους του, όμως, είναι η… αντιστοιχία που προσπαθεί να κάνει παρουσιάζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως… συγκυβερνήτη στην θέση του ΠΑΣΟΚ σε νομοσχέδια «που δεν συναινούσε» αυτό. Αλήθεια, μπορεί ο Ψαρράς να μας πει ποια ήταν αυτά τα νομοσχέδια που «εξασφαλίστηκε» η ψήφος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Γιατί η έκφραση «νομοσχέδια» σημαίνει την αντίστοιχη «εξασφάλιση» τουλάχιστον δύο.

Πληροφορούμε τον εμπαθή και ψεύτη Ψαρρά ότι το μόνο νομοσχέδιο της περιόδου Ιούνιος 2012-Δεκέμβριος 2014 στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που ψήφισε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μαζί με ΝΔ και ΑΝΕΛ, ήταν η τροπολογία για τους Ιεροδιδασκάλους στην Θράκη, προκειμένου να μπει φραγμός στα σχέδια του τουρκικού προξενείου στην ευαίσθητη Εθνικά αυτή περιοχή. Σχέδια ανθελληνικά, τα οποία βεβαίως δεν απασχόλησαν ποτέ καταγγελτικά τον Ψαρρά, για λόγους που μπορεί ο ίδιος να εξηγήσει.

Το να μιλάει, όμως, για συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την ΝΔ, η οποία παραβαίνοντας κάθε στοιχειώδη κανόνα ηθικής και νομιμότητας έστησε τον Σεπτέμβριο του 2013, με επικεφαλής τον αρχισκευωρό Σαμαρά, την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στην σύγχρονη ιστορία του Τόπου, δείχνει την ποιότητά του. Αν κάποιος «συνεργάστηκε» με την ΝΔ είναι ο ίδιος, με τα ουκ ολίγα υμνολόγιά του για τον Δένδια, τον αρχιβοηθό του Σαμαρά στο στήσιμο της σκευωρίας.

Όσο για τον… αντιμνημονιακό οίστρο του Ψαρρά, του θυμίζουμε τόσο ότι έβγαλε βιβλίο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με χρηματοδότηση της Μέρκελ όσο και ότι με φαιδρή επιχειρηματολογία προσπαθούσε να δικαιολογήσει την μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Θα του λέγαμε «ντροπή του», αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να νιώσει ένα τέτοιο αίσθημα ένας… «παππούς», ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται(;) το τι συναισθήματα είναι δυνατόν να γεννά σε τρίτους η θέαση του προσώπου του… Εάν ο ίδιος δεν καταλαβαίνει ότι η… επιχειρηματολογία του (της οποίας η αληθοφάνεια και η αποτελεσματικότητα παραπέμπει σε συγκεκριμένο σημείο του ανθρώπινου σώματος…) μπορεί να πείσει μόνο άτομα σαν τον Γιαννάκη «εεε…» Μπασκάκη, την σύζυγό του Άντα και κάτι απίστευτα κομπλεξικούς κακομοίρηδες και μισανθρώπους ψυχοπαθείς «αντιφασίστες» του διαδικτύου που τον έχουν ως… πρότυπο, τότε το πρόβλημά του είναι πολύ μεγάλο… Περιμένουμε την επόμενη αθλιότητά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Όταν η ΝΔ πήγαινε «χέρι – χέρι» με την Χρυσή Αυγή – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Απάντηση στους λασπολόγους: Όταν η Χρυσή Αυγή υπερψήφιζε την τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-athliothtes-tou-sukofanth-psarra-gia-thn-chrush-augh#ixzz5ftMNKMfr

Exit mobile version