Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήρια και από την Μέρκελ στον Τσίπρα για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών

Συγχαρητήρια και από την Μέρκελ στον Τσίπρα για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών

Στον απόηχο της «βράβευσης» του Τσίπρα και του Ζάεφ στο Μόναχο για το ξεπούλημα τη Μακεδονίας ΜΑΣ είχαμε και τα συγχαρητήρια προς το συγκεκριμένο δίδυμο από την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της ομιλίας της στην Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ανακουφισμένη(!) για την Συμφωνία των Πρεσπών, μια και, όπως υποστήριξε, είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας.

Βρήκε μάλιστα ευκαιρία να επαινέσει τους δύο άνδρες για το δήθεν θάρρος τους. «Αναφορικά με τις πολλές κρίσεις για τις οποίες δεν έχουμε βρει λύση, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα καλό παράδειγμα που δείχνει πως, αν κάνεις επιδείξει θάρρος, βρίσκει λύσεις» είπε, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της στους Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ «για το κουράγιο τους».

Το γεγονός ότι η Μέρκελ, με το γνωστό ανθελληνικό μένος της και την κάτι παραπάνω από σημαντική συμβολή της στην ένταξη και διατήρηση της Ελλάδας στην μνημονιακή κατοχή, δίνει συγχαρητήρια στον Τσίπρα για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκρως αποκαλυπτικό για τον ξεκάθαρα αντεθνικό χαρακτήρα της συμφωνίας αυτής σε βάρος της Ελλάδος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sugcharhthria-kai-apo-thn-merkel-ston-tsipra-gia-thn-prodotikh-sumfwnia-twn#ixzz5fuVlxCre

Exit mobile version