Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αφραγκίες» στην φυλλάδα των συντακτών: Δύο μήνες απλήρωτοι οι υπάλληλοί της!

«Αφραγκίες» στην φυλλάδα των συντακτών: Δύο μήνες απλήρωτοι οι υπάλληλοί της!

Σε μεγάλες «αφραγκίες» φαίνεται ότι βρίσκονται στην φυλλάδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών, των συκοφαντών και των φωτομοντάζ, καθώς έχουν δύο μήνες απλήρωτους τους υπαλλήλους τους.

Χαρακτηριστικό επί του θέματος είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», όπου υπό τον τίτλο «Ψάχνουν για λεφτά σε κυβερνητική εφημερίδα», διαβάζουμε τα εξής: «Ανησυχία επικρατεί την τελευταία περίοδο σε μεγάλη κυβερνητική εφημερίδα, καθώς οι καθυστερήσεις στις καταβολές μισθών φθάνουν τους δύο μήνες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δημοσιογράφοι που σκέφτονται να αποχωρήσουν. Βεβαίως, το πρόβλημα δεν είναι  μόνο οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία, καθώς ανάλογα φαινόμενα υπάρχουν και στις καταβολές των υποχρεώσεων προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η κατάσταση αυτή έχει αρχίσει, άγνωστο για ποιον λόγο, τους τελευταίους μήνες και ήδη αναζητούνται λύσεις μέσω κεφαλαιακής ενίσχυσης. Μια ενίσχυση που όμως θα αλλοιώσει θα οδηγήσει ουσιαστικά σε αποτυχία του αρχικού εγχειρήματος δημιουργίας μιας εφημερίδας που θα ελέγχεται από δημοσιογράφους. Φυσικά, η μηδενική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση εσχάτως δεν είναι άσχετη της οικονομικής κατάστασης».

Από το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο, αν και δεν κατονομάζεται, ότι η εφημερίδα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα χρημάτων είναι η «Εφημερίδα των Συντακτών». Αυτό που επί της ουσίας υποστηρίζει το δημοσίευμα είναι ότι… κάποιοι θα «ενισχύσουν» την φυλλάδα, κάνοντας σκόνη το (εξαρχής φαιδρό) επιχείρημα της εν λόγω «πατσαβούρας» ότι «μόνοι εργοδότες είναι οι αναγνώστες» της. Για ένα ρυπαρό έντυπο, που ακολούθησε στον ανάλογο βαθμό την ηθική κατρακύλα στην απάτη και το ψεύδος του ΣΥΡΙΖΑ και υπηρέτησε με λύσσα τον ανθελληνισμό, δεν πρόκειται να χυθεί το παραμικρό δάκρυ από κάθε Συνειδητοποιημένο Έλληνα Πατριώτη.

Ποιος θα στεναχωρηθεί εάν (ξανά)μείνουν άνεργοι ο φαντασιόπληκτος Δημήτρης Ψαρράς, ο εξίσου αποτυχημένος κλώνος του, Γιάννης «εεε…» Μπασκάκης, ο ανιστόρητος Τάσος Κωστόπουλος, η υπερασπίστρια τρομοκρατών και κατηγορούμενου για παιδεραστία, Άντα Ψαρρά και τόσοι άλλοι ακόλουθοι της αντεθνικής δημοσιογραφίας; Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπεύσει, λογικά, προς ενίσχυσή του (ειδικά τώρα που μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο), από την πλευρά μας ευχόμαστε «λουκέτο» το ταχύτερο δυνατόν σ’ αυτό το ρυπαρό έντυπο. Θα αποτελέσει μια ανάσα για την πραγματική δημοσιογραφία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afragkies-sthn-fullada-twn-suntaktwn-duo-mhnes-aplhrwtoi-oi-upallhloi-ths#ixzz5fyegUILF

Exit mobile version