Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος σκότωσε τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα; Οι αλβανοί υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από την Ελλάδα για να εξοντώσουν τον «τρομοκράτη»!

Ποιος σκότωσε τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα; Οι αλβανοί υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από την Ελλάδα για να εξοντώσουν τον «τρομοκράτη»!

Μια απίστευτη καταγγελία, η οποία όμως εάν αληθεύει θα προκαλέσει πολιτικό «σεισμό» πολλών ρίχτερ, δημοσιεύει η Βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα himara.gr  σχετικά με την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία.

Η ουσία της καταγγελίας βρίσκεται στο ότι η αντίδραση των αλβανών αστυνομικών εμπεριέχει… ελληνικό δάκτυλο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο, πηγές από την αλβανική πλευρά ισχυρίζονται ότι υποχρεώθηκαν να στείλουν τις ειδικές δυνάμεις, μόνον αφού δέχθηκαν τηλεφώνημα από την Ελληνική πλευρά με αποδέκτη το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών, για συνδρομή και προστασία των παρευρισκομένων επισήμων και μη από Έλληνα ομογενή «τρομοκράτη»!

Το γεγονός ότι σχεδόν 4 μήνες μετά την δολοφονία η Αλβανία δεν έχει παραδώσει στην δημοσιότητα κανένα πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες και αίτια της δολοφονίας του Βορειοηπειρώτη αγωνιστή, σε συνδυασμό με την γενικότερη σιωπή εκ μέρους του «ελληνικού» κράτους, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η κυβέρνηση ΟΦΕΙΛΕΙ να απαντήσει άμεσα στους αλβανικούς ισχυρισμούς, γιατί εάν δεν το κάνει, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.

Θυμίζουμε ότι από Ελληνικής πλευράς εκείνη την ημέρα έδωσε το παρόν στους Βουλιαράτες, ανάμεσα σε άλλους, και η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, της οποίας η τοποθέτηση μετά την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα συζητήθηκε με πολύ αρνητικά σχόλια.

Από την άλλη πλευρά, εάν οι αλβανοί όχι μόνο επιμείνουν στον ισχυρισμό τους, αλλά μπορουν να γίνουν και πιο συγκεκριμένοι ως προς την ταυτότητα αυτού που τους τηλεφώνησε, τότε αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε τι πρόκειται να επακολουθήσει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-albanoi-uposthrizoun-oti-elaban-thlefwnhma-apo-thn-ellhnikh-pleura-gia-n#ixzz5fzFuavbx

Exit mobile version