Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τζέφρυ «αποθέωσε» την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών: Γιατί δεν τον διαγράφουν όπως τον Θεοχαρόπουλο;

Ο Τζέφρυ «αποθέωσε» την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών: Γιατί δεν τον διαγράφουν όπως τον Θεοχαρόπουλο;

Μια φορά προδότης, πάντοτε προδότης. Η γνωστή αυτή ρήση μπορεί να αποδοθεί (και) στον Τζέφρυ Παπανδρέου, ο οποίος φανερώνοντας για μια ακόμη φορά τον ανθελληνισμό που τον χαρακτηρίζει έσπευσε να υμνήσει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Χαρακτηριστικό επί του θέματος είναι κείμενο της φυλλάδας των συντακτών, όπου υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο Παπανδρέου “αποθεώνει” τη Συμφωνία των Πρεσπών», διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής: «Ύμνοι του Γιώργου Παπανδρέου από το βήμα του 1ου Περιφερειακού Φόρουμ της Θεσσαλονίκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που πάντως τόνισε ότι “πρέπει να απεμπλακεί από κάθε προεκλογική εκμετάλλευση”».

Η μόνη ένσταση, δηλαδή, επί του θέματος από τον έχοντα 25% Ελληνική Καταγωγή και 0% Εθνική Συνείδηση Τζέφρυ είναι να μην χρησιμοποιηθεί η… επιτυχία της εν λόγω συμφωνίας  ως προεκλογικό όπλο του ΣΥΡΙΖΑ που την ψήφισε, ενώ τόνισε επίσης ότι πρέπει «Να μετατρέψουμε τη νέα πραγματικότητα σε ευκαιρία συνύπαρξης, ανάπτυξης, σταθερότητας και να περιθωριοποιήσουμε ό,τι ενδέχεται να έχει παραμείνει από τις ακραίες εθνικιστικές και αλυτρωτικές τάσεις».

Εκτός του ότι το θλιβερό αυτό εθνομηδενιστικό υποκείμενο, που πρώτος βύθισε την Πατρίδα και τον Λαό στην κόλαση των Μνημονίων, δείχνει το ποιόν αυτών που «αποθεώνουν» την προδοτική αυτή συμφωνία, φροντίζει να ξεγυμνώνει τόσο την Γεννηματά όσο και το ΠΑΣΟΚ. Ο Θεοχαρόπουλος διαγράφηκε από την νέα εκλογική μεταμφίεση (ΚΙΝΑΛ) του κλεφτοΠΑΣΟΚ γιατί θα ψήφιζε την Συμφωνία των Πρεσπών.

Γιατί δεν γίνεται το ίδιο και με τον Τζέφρυ; Συνένοχοι, λοιπόν, του Παπανδρέου στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι ΟΛΟΙ στο κλεφτοΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό και δεν τολμούν να τον διαγράψουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tzefru-apothewse-thn-prodotikh-sumfwnia-twn-prespwn-giati-den-ton-diagraf#ixzz5fzGjt9CZ

Exit mobile version