Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ολοκληρωτικός πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, όλο και πιο πολύ κλιμακώνεται ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εάν προσθέσει κανείς και το γεγονός ότι έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν το τερατώδες ψεύδος ότι δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πέσει, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το σύστημα χρησιμοποιεί κάθε μέσον για να πλήξει το Κίνημά μας, την μοναδική δύναμη που στέκεται ενάντια στα ανθελληνικά του σχέδια.

Πλήρης ο αποκλεισμός μας από τα “δημοκρατικά” ΜΜΕ, τα οποία όμως είναι υποχρεωμένα από το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο παραβιάζουν ανενόχλητα με θρασύτητα, να παρουσιάζουν και εμάς.

“Δεν θα σώσετε την μπολσεβίκικη τιμή σας ως μετανοούσα Μαγδαληνή, την ίδια στιγμή που έχετε γίνει τσιράκι του ΝΑΤΟ”

Στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, η οποία είχε αντικείμενο την αναθεώρηση του Συντάγματος, κατήγγειλα την περισσή τους υποκρισία να μιλούν για το Σύνταγμα, την ίδια στιγμή που το παραβιάζουν εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντάς τους κατάμουτρα τα παρακάτω:

Διαβάστε την συνέχεια και πλούσια Ελληνική και διεθνής ειδησεογραφία, καυστικά σχόλια και αποκαλυπτικά άρθρα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που θα κυκλοφορήσει ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou8#ixzz5fzlh08NJ

Exit mobile version