Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε στην δουλειά μας και κατευθείαν δεχόμαστε επίθεση. Εργάζομαι στα ΚΕΠ και είναι πλέον καθημερινό το φαινόμενο να έρχονται παράνομοι μετανάστες και να μας ζητάνε να τους βγάλουμε ΑΜΚΑ για να παίρνουν επιδόματα. Βάσει νόμου είναι συγκεκριμένα τα δικαιολογητικά, τα οποία απαιτούνται για να εκδοθεί το ΑΜΚΑ και ενώ τους εξηγούμε ότι είναι παράνομο και δεν γίνεται να τους βγάλουμε τα χαρτιά τα οποία επιθυμούν, αυτοί προχωρούν σε επιθέσεις και μας κατηγορούν ότι είμαστε φασίστες και ρατσιστές, επειδή στην ουσία δεν παρανομούμε εις βάρος του κράτους. Όταν μάλιστα δεν βγάζουν άκρη, κουβαλάνε μέλη ΜΚΟ για να μας υποδείξουν αυτοί π;vς θα κάνουμε σωστά (;) την δουλειά μας! Δηλαδή π;vς θα εργαστούμε εις βάρος του κράτους, πως θα παρανομήσουμε για να εξυπηρετήσουμε τους παράνομους μετανάστες. Ζούμε εξωφρενικές στιγμές και δεν βρίσκω καμία άλλη λύση παρά μόνο να υπάρξει άμεσα μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Τα πράγματα καταρρέουν και έχει αφεθεί ολόκληρα η χώρα και οι μηχανισμοί στο έλεος του κάθε επιτήδειου. Αυτοί που μας έφεραν εδώ έχουν ξυπνήσει και απαιτούν παράλογα πράγματα, ελπίζω να ξυπνήσει και ο τελευταίος Έλληνας γιατί πραγματικά δεν βλέπω κανένα μέλλον για εμάς.

Βάσω Ν.

Ο Τζέφρυ «αποθέωσε» την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών: Γιατί δεν τον διαγράφουν όπως τον Θεοχαρόπουλο;

Στην Αλβανία δεν επικρατεί σταθερότητα, η αντιπολίτευση παραιτήθηκε και οι πιέσεις απέναντι στον Ράμα έχουν αυξηθεί. Και εδώ ερχόμαστε εμείς, η Ελλάδα που για μια ακόμη φορά ένα κρατίδιο θα το βγάλει ασπροπρόσωπο προς τα έξω, όπως ακριβώς έκανε και με τα Σκόπια. Συζητά, όπως πρόσφατα πληροφορηθήκαμε, με τους δολοφόνους του Κατσίφα τα σύνορα της Αλβανίας και της Ελλάδας. Πείτε μου σε ποια χώρα όλα αυτά είναι λογικά; Να καταρρέει ένα πολίτευμα, μια χώρα μη φιλικά προσκείμενη προς την Πατρίδα σου και εσύ αντί να κοιτάξεις το Εθνικό σου Συμφέρον κοιτάς πώς να υπονομεύσεις ένα ολόκληρο Έθνος και να αναδείξεις ένα άλλο που έχει καταφερθεί εναντίον του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου ουκ ολίγες φορές και φυσικά έχει αποδείξει τις επεκτατικές του βλέψεις εναντίον της εδαφικής σου ακεραιότητας. Όποιος κατάλαβε, ας αλλάξει ρότα και ας αγωνιστεί για να γίνουν οι προδοτικές πολιτικές εναντίον της Ελλάδας παρελθόν!

Λεωνίδας Σ.

Στη φυλακή Πολάκης, Άδωνις και όλα τα λαμόγια που πήραν θαλασσοδάνεια – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόσφατα υπήρξα μάρτυρας ενός πρωτοφανούς γεγονότος. Η Αστυνομία συνέλαβε παράνομο μετανάστη, ο οποίος έκανε λαθρεμπόριο τσιγάρων σε κεντρική πλατεία της πόλης μου. Και ενώ περίμενες ότι θα τον οδηγήσουν στο τμήμα, όπως ορίζει ο νόμος, ξαφνικά πετάγονται μέσα από τα στενά 15-20 πακιστανοί και απειλούν τους Αστυνομικούς ότι αν δεν τον αφήσουν ελεύθερο, θα τους σκοτώσουν. Δεν θέλω να σταθώ, στο ποιος τελικά είναι ο ρόλος της Αστυνομίας, αλλά στο γεγονός ότι εν τέλει δεν υπάρχει Αστυνομία, καθώς εγκληματικές συμμορίες αλωνίζουν ανενόχλητες χωρίς κανένας να μπορεί να επέμβει, αλλά και όταν επεμβαίνει να βάζει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα. Πιστεύετε πως αν αφήσουν την αστυνομία ελεύθερη να κάνει την δουλειά της, θα φοβόμαστε εμείς να κυκλοφορήσουμε; Γιατί όλα δείχνουν πως υπάρχουν εντολές άνωθεν, ώστε να υπάρχει ασυλία σε εγκληματικές ενέργειες και σε συμμορίες λαθρομεταναστών.

Πέτρος Φ.

Η «έξοδος από τα μνημόνια» έχει ημερομηνία λήξης: Τις επικείμενες εκλογές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-febrouariou-2019#ixzz5g1F4wV9Y

Exit mobile version