Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Χαλκιδική – Συνέντευξη Ν. Χρυσομάλλη

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε επιτυχημένη ενημερωτική δράση στην πόλη της Δράμας. Κατά την διάρκεια της δράσης οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν διάφορα καταστήματα.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο συνέχισε τη δράση του στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, όπου η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που γεμάτοι αγωνία για τον Εθνικό αγώνα, σταματούσαν και ρωτούσαν τόσο για το πρόγραμμα του Κινήματος όσο και για τις θέσεις μας στα εθνικά θέματα με πρώτο και κύριο το θέμα της Μακεδονίας μας.

Ακολούθησε συμβολικός χαιρετισμός στο άγαλμα της Νίκης, όπου οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη του Ελληνικού Έθνους.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Πυρήνα Χαλκιδικής σε κεντρικό μαγαζί στον Άγιο Νικόλαο όπου έγινε και η παρουσίαση των περιφερειακών συμβούλων της Χαλκιδικής με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Πυρηνάρχης, Χασάπης Αστέριος τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη στην βουλή που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνισμού και της Πατρίδας μας.

Στην συνεχεία τον λόγο έλαβε η συναγωνίστρια Καψάλη Δήμητρα με θέμα της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας, Στο τέλος η βουλευτής της Χαλκιδικής Σωτηρία Βλάχου μίλησε για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Πατρίδας μας.

Συνέντευξη Συναγωνιστή και υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με την “Ελληνική Αυγή”, Νίκου Χρυσομάλλη σε διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-sunenteujh-n.-chrusomallh#ixzz5g56meooV

Exit mobile version