Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Η Χρυσή Αυγή είναι η εγγύηση για τις ελπίδες και τα όνειρα των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

O συναγωνιστής και Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης στην ομιλία του στην βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου υποδομών και μεταφορών για τις άδειες οδήγησης αρχικά σχολίασε πως το παρόν σχέδιο νόμου δεν έρχεται σε καμία περίπτωση να θεραπεύσει τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα απόκτησης άδειας οδήγησης, αλλά ούτε και στη διασφάλιση του αδιάβλητου και διαφανούς συστήματος.

«Κύριε Υπουργέ, αυτό που αρχικά θα έπρεπε να σας προβληματίσει, θα ήταν σε δεύτερο χρόνο να έχετε ένα καλύτερο σύστημα διενέργειας δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών. Μάλιστα, θα ήταν αρεστό και εφικτό, θα έλεγα, αν δίνατε προτεραιότητα στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Κλείνοντας ο συναγωνιστής απευθυνόμενους στους συριζαίους τόνισε πως «θα καταψηφίζουμε και επί της αρχής και επί των άρθρων όσα σχέδια νόμου φέρετε μέχρι να πάμε σε εκλογές. Δεν μπορούμε σε καμμία περίπτωση να νομιμοποιήσουμε την Κυβέρνησή σας μετά το ξεπούλημα και την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας. Αυτά ξεχάστε τα. Ήμασταν και θα είμαστε η μοναδική αληθινή εγγύηση για τις ελπίδες και τα όνειρα των Ελλήνων. Ήμασταν και θα είμαστε οι θεματοφύλακες, αλλά και ο εφιάλτης των ανθελλήνων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-h-chrush-augh-einai-h-egguhsh-gia-tis-elpides-kai-ta-oneira-t#ixzz5g58pEsL6

Exit mobile version