Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν για τις «ελληνοποιήσεις» παράτυπων μεταναστών που ζουν στη χώρα μας. Ναι, ευχαριστημένοι που 66.000 -κατά τον υπουργό αλλά περίπου 700.000 κατά τους μετριότερους υπολογισμούς- θα δούμε να βγαίνουν από τα εκλογικά παραβάν, δίπλα μας, δίπλα σε αυτούς που σήκωσαν το βάρος των μνημονίων όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τον παραμικρό φόρο, αυτοί που διαλαλούν την πραμάτεια τους σε όλους τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, αυτοί που με την ανοχή-βοήθεια της αστυνομίας έχουν κάνει γκέτο ολόκληρες περιοχές όπου ακόμα και η απλή διέλευση έχει καταντήσει άκρως επικίνδυνη. Για αυτή την εικόνα, ο υπουργός μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και γιατί όχι, και υπερήφανοι. Ως αλληλέγγυοι!!! Την ίδια στιγμή που το «συνταγματικό» τόξο αδιαφορεί πλήρως για τις ψήφους των Ελλήνων του εξωτερικού οι οποίοι, ουδεμία σχέση έχουν με τους κατσαπλιάδες που έχουν πλημμυρίσει τη χώρα μας. Άνθρωποι που, στα πέρατα της γης δεν ξεχνούν, ούτε μια στιγμή την καταγωγή τους δείχνοντας παντού την υπερηφάνεια τους γι’ αυτήν. Ε λοιπόν, μόνο γι’ αυτούς, εμείς οι Έλληνες εθνικιστές είμαστε περήφανοι. Και θα είμαστε μέχρι την αποκατάσταση των δικαιωμάτων τους. Και να είναι σίγουροι ότι η ώρα αυτή έρχεται.

Βασίλης Ι.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα υπάρξει ποτέ για εμάς κράτος “Βόρεια Μακεδονία” – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το μνημειώδες «Λέσβο και Μυτιλήνη» του Τσίπρα, έρχεται ένα νέο γεωγραφικό χτύπημα από τον Αλέξη. Προσπάθησε ο αγεωγράφητος να εξηγήσει γιατί ο Ζάεφ λέει Συμφωνία της Πρέσπας και εμείς Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί εμείς έχουμε λέει ο Αλέξης 2 Πρέσπες και η μια είναι στην μέση με τα Σκόπια… Αλλά όχι δεν θα σχολιάσω αυτό, ούτε θα δώσω στοιχειώδη μαθήματα γεωγραφίας, απλώς να τονίσω τούτο: Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ξέρει γεωγραφία ήρθε να μας επιβάλλει το ποια είναι η “Βόρεια Μακεδονία”, από ποιους κατοικείται ή όχι. Αυτός που δεν ξέρει γεωγραφία να μας πει ποια είναι η Μακεδονία. Αυτό το νούμερο που τον ψηφίσατε για πρωθυπουργό, φανταστείτε τι iq έχουν οι ψηφοφόροι του…

Mαρία Τ.

Και δεύτερος βουλευτής της ΝΔ προέβλεψε τέταρτο Μνημόνιο για την Ελλάδα!

Οι αθεόφοβοι χτίζουν ξενοδοχεία και κρύβουν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους. Ένα μνημείο της παγκόσμια πολιτιστικής κληρονομιάς αλώνεται στο έλεος του καπιταλισμού, στο έλεος του “έξοδος στις αγορές”. Αυτή είναι η ανάπτυξη; αυτές είναι οι ξένες επιχειρήσεις; Αυτοί που έρχονται να ισοπεδώσουν ό,τι έμεινε σ΄αυτόν τον τόπο; Ό,τι δεν καταστράφηκε από τον χρόνο έρχεται να το καταστρέψει τώρα το καθεστώς των “δημοκρατών”. Μετά τις σημαίες, μετά την απαγόρευση των θρησκευτικών, μετά την αλλοίωση των μαθημάτων της Ιστορίας έρχεται τώρα και η αλλοίωση της εικόνας των αρχαιοτήτων μας. Έτσι παιδιά, να μην μείνει τίποτα που να θυμίζει Ελλάδα.

Ν.Μ.

Ο Σόιμπλε θέλει την Ε.Ε. υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων – Στις 26 Μαΐου όμως έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-21-febrouariou-2019#ixzz5g78mQ0cM

Exit mobile version