Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την νέα επίθεση του Όρμπαν σε Σόρος και Γιούνκερ

Σε μόνιμο πονοκέφαλο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξελίσσεται ο Πατριώτης πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκήρυξε την Τρίτη ως «ψεύτικη είδηση» την νέα εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης στα ΜΜΕ, που έχει στόχο τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας τις Βρυξέλλες ότι προωθούν μεταναστευτικά σχέδια  που απειλούν την Ουγγαρία.

Η πιο πρόσφατη εκστρατεία του Όρμπαν που ανακοινώθηκε με ανάρτηση στο Facebook, δείχνει τον Σόρος και τον Γιούνκερ να χαμογελούν, μαζί με το κείμενο: «Έχετε επίσης το δικαίωμα να ξέρετε τι ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες!» με κόκκινα και λευκά κεφαλαία γράμματα. Ένας υπότιτλος λέει πως η Ε.Ε. σχεδιάζει να εγκρίνει υποχρεωτικές ποσοστώσεις επανεγκατάστασης μεταναστών, να εξασθενήσει τα δικαιώματα συνοριακού ελέγχου των κρατών-μελών και να καταστήσει ευκολότερες τις αφίξεις με «μεταναστευτική θεώρηση διαβατηρίου».

Πίσω από τις πανικόβλητες διαψεύσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κρύβεται ο πανικός που της προκαλεί ο Ηγέτης της Ουγγαρίας, ο οποίος δείχνει τον δρόμο της Αντίστασης σε κάθε Ευρωπαϊκό Έθνος που θέλει να διαφυλάξει την συνοχή, την ταυτότητα και τον πολιτισμό του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sthn-eurwpaikh-epitroph-apo-thn-nea-epithesh-tou-ormpan-se-soros-ka#ixzz5gA0NAHrI

Exit mobile version