Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Τα Νέα»: Η Χρυσή Αυγή εισπράττει από παντού! 38% οι Έλληνες με εθνικιστικές θέσεις στις δημοσκοπήσεις

Εφημερίδα «Τα Νέα»: Η Χρυσή Αυγή εισπράττει από παντού! 38% οι Έλληνες με εθνικιστικές θέσεις στις δημοσκοπήσεις

«Χωρίς φίλτρο» τα έγραψε η εφημερίδα «Τα Νέα» σχετικά με τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην επέλαση της Χρυσής Αυγής, η οποία σημειώνεται σε πείσμα των ταβερνοσυναντήσεων (ο πολύς… «πατριωτισμός» ανοίγει την όρεξη βλέπετε) για την δημιουργία νέου αντεθνικιστικού αναχώματος, μετά την διάλυση του Καμμένου.

Όπως σημειώνει η αρθρογράφος της εφημερίδας, «όσοι ασχολούνται με τις μετρήσεις κοινής γνώμης… αναφέρουν ότι ένα 30% με 38% της κοινής γνώμης εκφράζει σταθερά εθνικιστικές θέσεις για διάφορα ζητήματα».

Το δυστύχημα για τους καθεστωτικούς που βλέπουν αυτές τις μετρήσεις είναι άλλο όμως. Συνεχίζει, λοιπόν, «χωρίς φίλτρο», η αρθρογράφος και σημειώνει πως «στα κομματικά επιτελεία γνωρίζουν πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής προέρχονται σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο από την πούρα δεξιά βάση της ΝΔ, αλλά και από το λεγόμενο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ».

Αντιληπτή, με βάσει τα παραπάνω, η λύσσα που έχει ξεσπάσει στο καθεστώς και φροντίζει με κάθε τρόπο (βροχή συκοφαντικών δημοσιευμάτων με παράλληλο ολικό αποκλεισμό για αποφυγή απαντήσεων) να πολεμά την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή αλώνει το πολιτικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα του φάσματός του και ενώνει τους Έλληνες στον αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-ta-nea-h-chrush-augh-eisprattei-apo-pantou-38-oi-echontes-ethniki#ixzz5gBDrtnel

Exit mobile version