Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αngela de Rosa στην “Εμπρός”: Η Χρυσή Αυγή είναι παράδειγμα για όλους τους μαχόμενους Ευρωπαίους!

Αngela de Rosa στην “Εμπρός”: Η Χρυσή Αυγή είναι παράδειγμα για όλους τους μαχόμενους Ευρωπαίους!

Συνέντευξη στο Γιώργο Σύρο για την Εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Συνέντευξη παρεχώρησε η εκπρόσωπος της Λομβαρδίας της Casapound Angela De Rosa στην εθνική εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ». Η Ιταλίδα συναγωνίστρια μίλησε για το ριζοσπαστικό εθνικιστικό ιταλικό κίνημα αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

– Γ.Σ. Πότε μπήκες στην CΑSAPOUND; Ποιο ήταν το ερέθισμα να ενταχθείς στις τάξεις της;

Α.D:   Eίναι τιμή μου που συμμετέχω στην CΑSAPOUND από το 2012, αφού πριν δραστηριοποιούμουν σε άλλο κίνημα. Στην ουσία βρήκα το φυσικό μου χώρο, διότι είναι ένα κίνημα εθνικιστικό, ένα κίνημα Ταυτότητας. Η CΑSAPOUND είναι το μοναδικό κίνημα που υπεραμύνεται των δικαίων των Ιταλών και της Ιταλίας ως ανεξάρτητο Έθνος και είναι το μοναδικό που διαθέτει τη δυνατότητα να εκπονήσει και να φέρει εις πέρας ένα αληθινώς πατριωτικό πολιτικό πρόγραμμα. Αυτό ήταν και το ερέθισμα που με παρεκίνησε να συμμετάσχω στις τάξεις της και στον πολιτικό της ακτιβισμό.

– Γ.Σ: Ποια είναι η κατάσταση στον τομέα ευθύνης σου; Έχουν απήχηση οι θέσεις της CΑSAPOUND στους πολίτες του Mιλάνο και της Λομβαρδίας; Πώς αντιδρούν όταν έρχονται σε επαφή με συναγωνιστές που διανέμουν τις πολιτικές θέσεις του κινήματος;

Α.D: Το Μιλάνο είναι μια αστική περιοχή αλλά προσφάτως έχει αλλάξει αρκετά. Η οικονομική κρίση και η πλημμελής διαχείριση του μεταναστευτικού έχει μεταμορφώσει τη φυσιογνωμία της πόλης. Τα τελευταία έτη η CΑSAPOUND έχει σημειώσει αλματώδη άνοδο στην Λομβαρδία, αποτελώντας σημείο αναφοράς σε κοινωνικό επίπεδο για πολλούς Ιταλούς που έχουν εγκαταλειφθεί από το κράτος. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι κύκλοι που απεργάζονται τον εξοβελισμό της CΑSAPOUND από τη δημόσια ζωή αλλά η δύναμή μας αντλείται από την αγνή στήριξη που μας παρέχουν οι Μιλανέζοι και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Επιπροσθέτως, οι πολιτικές και κοινωνικές μας θέσεις έχουν ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση ακόμη και σε αυτούς που είναι επιφυλακτικοί με εμάς.

– Γ.Σ: Ποια είναι ακριβώς η ιδεολογία της CΑSAPOUND και ποιοι οι άμεσοι στόχοι σας;

Α.D: Εν ολίγοις η CΑSAPOUND είναι ένα πατριωτικό κίνημα. Θέλουμε μια ισχυρή και ελεύθερη Ιταλία, ενώ πρωταρχικό μέλημα μας είναι η κοινωνική ευημερία. Θέλουμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στη ζωή των Ιταλών και να εγγυηθούμε το αναφαίρετο δικαίωμά τους για ένα σπίτι, μια σταθερή και αξιοπρεπή εργασία και ένα κράτος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τα αδύναμα στρώματα. Δυστυχώς αυτό δεν δύναται να επιτευχθεί όσο παραμένουμε στην Ε.Ε. η οποία κρατά δέσμιο το ιταλικό έθνος. Η Ιταλία πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. Μόνο με την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, μπορεί το κράτος να προσφέρει κοινωνικώς, να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και να αναχαιτισθεί η κρίση που καταστρέφει τις παραγωγικές δυνάμεις του έθνους.

– Γ.Σ: Ποια η στάση των μίντια απέναντι στην CΑSAPOUND; Της δίνουν βήμα ή υπάρχει αποκλεισμός όπως με τη Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα;

Α.D: Συνήθως μιλούν για εμάς στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες, χωρίς εμάς. Δεν μας δίνουν δικαίωμα αντιλόγου. Και αυτό καταλήγει να είναι ωμή εμπάθεια. Γενικώς λοιπόν ο Τύπος δεν διάκειται φιλικώς προς εμάς, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις. Για αυτούς τους λόγους εστιάζουμε στη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτυώσεως, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη φίμωση, τον αποκλεισμό, να εκφράσουμε τις θέσεις μας, τους στόχους μας και τις προτάσεις μας και τέλος να ανακόπτουμε τη ψευδολογία που διαχέεται εναντίον μας.

– Γ.Σ: Πιστεύεις ότι πρέπει να διευρύνουμε τις σχέσεις συνεργασίας οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές;

A.D: Στην Ευρώπη υπάρχουν αρκετά αξιόλογα πατριωτικά κινήματα που ήδη συνεργάζονται μεταξύ τους. Είναι αλήθεια ότι η τρέχουσα πολιτική κατάσταση είναι πρόσφορο έδαφος, ώστε να διασφαλισθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω αυτή η συνεργασία και να δημιουργηθεί ένα αρραγές πατριωτικό μέτωπο που θα αναβιώσει το αληθινό ευρωπαϊκό ιδεώδες και θα αποδομήσει την Ε.Ε.

– Γ.Σ: Η ιταλική κοινωνία αποδέχεται πράγματι την πολιτική του Salvini;

Α.D: Τα τελευταία δύο έτη ο Matteo Salvini έχει γίνει ο δημοφιλέστερος πολιτικός στην Ιταλία. Μετέτρεψε ένα μικρό ριζοσπαστικό πολιτικό κόμμα σε ένα μεγάλο εθνικό κόμμα και η δημοφιλία του έχει αυξηθεί ραγδαίως. Τώρα όμως η αληθινή πρόκληση για αυτόν είναι να διατηρήσει τη δημοφιλία του όσο ακόμη κυβερνά τη χώρα. Υπεσχέθη ανασυγκρότηση των παραγωγικών δομών, καλές συνθήκες εργασίας, επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών και κοινωνική δικαιοσύνη για τον ιταλικό λαό και αυτά περιμένει ο κόσμος από αυτόν και φυσικά από εμάς. Αν θέλει να τον εμπιστευθούν, πρέπει να το αποδείξει.

– Γ.Σ: Ποιες είναι οι προβλέψεις σου για τις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαϊου, δεδομένης της ενισχύσεως του Εθνικισμού;

Α.D: Πιστεύω ακραδάντως ότι οι Ευρωπαίοι θα ανταμείψουν τη συνεπή στάση των ευρωπαϊκών πατριωτικών κομμάτων, διότι είμαστε οι μόνοι που μαχόμαστε για Ταυτότητα και Ανεξαρτησία.

– Γ.Σ: Πες μας δυο λόγια για το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Α.D: Η Χρυσή Αυγή αποτελεί παράδειγμα για όλα τα εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα και για όλους τους μαχόμενους Ευρωπαίους. Διεξάγουμε από κοινού ένα υπέροχο μα δύσκολο αγώνα για να προασπίσουμε τα Έθνη μας και τους Λαούς μας από τους ισοπεδωτικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Και θα τα καταφέρουμε! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/angela-de-rosa-h-chrush-augh-einai-paradeigma-gia-olous-tous-machomenous-eu#ixzz5gGeCNwnW

Exit mobile version