Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα μία στήριξη της ΝΔ σε διαβρωτικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ: Θετικός ο Μητσοτάκης στους ελεγχόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών!

Ακόμα μία στήριξη της ΝΔ σε διαβρωτικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ: Θετικός ο Μητσοτάκης στους ελεγχόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών!

Σε έναν απέραντο… τεκέ θέλει να μετατρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ την Χώρα και προς αυτήν την κατεύθυνση βρίσκει για ακόμα μια φορά αρωγό και συμπαραστάτη την νεοφιλελεύθερη ΝΔ.

Μετά λοιπόν το τρίτο Μνημόνιο, το τζαμί, τα νομοσχέδια για τους λαθρομετανάστες και τα “ομόφυλα ζευγάρια” ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αναμένεται να συμπορευτούν για ακόμη μια φορά σε ένα αντεθνικό και καταστροφικό για την κοινωνία νομοσχέδιο.

Χθες ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με φορείς για το ζήτημα των ναρκωτικών στο γραφείο του και συγκεκριμένα με τον καθηγητή Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής Άγγελο Χατζάκη, την καθηγήτρια Ψυχιατρικής Μένη Μαλιώρη, και τους εκπρόσωπους των φορέων Νίκη Βουδούρη (Praksis), Μάριος Ατζέμης (Θετική Φωνή), Tάσος Υφαντής (Γιατροί του Κόσμου), Σοφία Γαληνάκη (Διογένης-Διάλογος Πολιτικής για τα Ναρκωτικά-Πλατφόρμα ΜΚΟ για τις Ψυχοδραστικές Ουσίες), Γιώργος Καλαμίτσης («Προμηθέας»), Χρήστος Αναστασίου (Δίκτυο Ομότιμων Χρηστών Ψυχοδραστικών Ουσιών) και Άννα Καβούρη (Κέντρο Ζωής).

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε για την κυβερνητική πρόταση για την δημιουργία εποπτευόμενων χώρων χρήσης ναρκωτικών: «Είμαστε ανοιχτοί να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς στερεότυπα. Και να συζητήσουμε και την πρόταση για ελεγχόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών. Μια πρωτοβουλία για την οποία εγώ επί της αρχής πρέπει να σας πω ότι είμαι θετικός».

Να τονιστεί πως όπου έχουν δημιουργηθεί ανάλογοι εποπτευόμενοι χώροι χρήσης ναρκωτικών και μάλιστα εκτός αστικών κέντρων έχει σημειωθεί αύξηση της εγκληματικότητας και του παρεμπορίου ναρκωτικών. Το μέτρο των εποπτευόμενων χώρων χρήσης ναρκωτικών δεν αποτελεί αντικίνητρο για τους χρήστες, δεν είναι κατασταλτικό αλλά κατ΄ουσίαν προάγει την εξάπλωση του προβλήματος.

Μόνο η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή τέθηκε αναφανδόν ενάντια σε αυτό το καταστροφικό μέτρο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και θα το καταψηφίσει ξανά, όταν έρθει στην Ολομέλεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-mia-sthrijh-ths-nd-se-diabrwtiko-nomo-tou-suriza-thetikos-o-mhtsotakh#ixzz5gHbp1bty

Exit mobile version