Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αμετανόητος ψεύτης Μπογιόπουλος είπε πως μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο για τους τεκέδες

Είναι πάγια πρακτική των μπολσεβίκων να διακινούν ψέμματα και να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Τα ψέμματα τους όμως έχουν κοντά ποδάρια και καταρρέουν άμεσα!

Σε μια ακόμη συκοφαντική αναφορά προχώρησε ο κομμουνιστής Μπογιόπουλος από την… φιλόξενη ραδιοφωνική συχνότητα του Real Fm. Συγκεκριμένα στην χθεσινή του εκπομπή μίλησε για την επερχόμενη κυβερνητική πρόταση για τους εποπτευόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών και υποστήριξε: “Σύμφωνα με την κυβέρνηση και όχι μόνο την κυβέρνηση γιατί υπέρ όλης αυτής της αντίληψης όπως αυτή περιγράφεται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχουν τοποθετηθεί όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ“.

Με άλλα λόγια ο δήθεν διαγραμμένος από το ΚΚΕ, Μπογιόπουλος μας είπε ότι μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε την κυβερνητική πρόταση και ότι όλοι οι άλλοι στήριξαν.

Αλήθεια, Μπογιόπουλε δεν ξέρεις τι ψήφισε η Χρυσή Αυγή στην επιτροπή; Ας σε ενημερώσουμε λοιπόν, παραθέτοντας τα σχετικά αποσπάσματα από τα πρακτικά της Βουλής από την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Αϊβατίδη στην αρμόδια επιτροπή στις 19 Φεβρουαρίου:

Ιωάννης Αϊβατίδης: Ευθύς εξαρχής θα δηλώσουμε πως καταψηφίζουμε το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου. Πράγματι, είναι λίαν εκτεταμένο με μια ποικιλομορφία άρθρων. Δεν θα υπερψηφίσουμε τις διατάξεις του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου, διότι υπερψήφιση  συνεπάγεται και μια νομιμοποίηση μιας αλλόκοτης Κυβέρνησης που υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο…. Από το σύνολο των άρθρων, εκείνο το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το άρθρο 91. Μάλιστα, σε κάποια ανάλογη συζήτηση στο παρελθόν στην επιτροπή μας είχα κάνει λόγο για το ζήτημα των χωρών εποπτευόμενης χρήσης…

Ο αντίλογος σε όλο αυτό το μέτρο, αφορά στο ότι το ίδιο το κράτος αποδέχεται μία παράνομη πράξη σε μία κρατική δομή. Είναι παράδοξο αυτό και αλλόκοτο θα έλεγα, από τη στιγμή που η χρήση παράνομων ψυχοδραστικών ουσιών τιμωρείται από το νόμο, ειδικότερα εάν συνδέεται με εμπορία ναρκωτικών. Αυτές οι δομές άραγε, θα μειώσουν την πέριξ των χώρων αυτών εγκληματικότητα; Πιστεύουμε, πως όχι…

Επαναλαμβάνω, ότι αυτό αποτελεί αντικίνητρο, προκειμένου αυτά τα άτομα να απεξαρτηθούν οριστικά αφού ο συγκεκριμένος χώρος είναι ένα άσυλο χρήσης και ποιος μπορεί να υποστηρίξει, ότι αποκλείεται εντός των χώρων αυτών να γίνεται και εμπορία ναρκωτικών; Κύριε Πρόεδρε, εν κατακλείδι, θα καταψηφίσουμε για τους λόγους που προείπα και επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ανάλυση στις επόμενες συνεδριάσεις“.

Τα υπόλοιπα στην Ολομέλεια.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα μία στήριξη της ΝΔ σε διαβρωτικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ: Θετικός ο Μητσοτάκης στους ελεγχόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ametanohtos-pseuths-mpogiopoulos-eipe-pws-mono-to-kke-katapshfise-to-nomo#ixzz5gIFW9aa0

Exit mobile version