Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Πολιτικοί της κυβέρνησης δεν μπορείτε να σταθείτε πουθενά! Στις εκδηλώσεις είστε πλέον τρεις και ο κούκος και μιλάτε περί ακροδεξιών και μειοψηφίας, την στιγμή που εσείς οι ίδιοι είστε μειοψηφία. Προδώσατε την Μακεδονία και δεν θα το συγχωρέσουμε ποτέ αυτό! Θέλατε να κάνετε πολιτική φιέστα στην Κατερίνη και δεν σας βγήκε σε καλό, όπως δεν θα σας βγει σε καλό όπου και αν εμφανιστείτε εκεί έξω. Υπάρχει λαϊκή οργή και οι μόνοι που είναι με το μέρος σας είναι οι λαθρομετανάστες, οι δημοσιογράφοι και οι αστυνομικοί. Έχετε ένα όλοκληρο έθνος εναντίον σας και κρατήστε και κάτι τελευταίο, ο Κούλης ας μην τρίβει τα χέρια του. Η Μακεδονία θα ψηφίσει εθνικιστικά, μόνο Χρυσή Αυγή!

Ντίνος Μ.

Ο Η. Παναγιώταρος βάζει στην θέση της την αποτυχημένη Περιφερειάρχη των πνιγμένων και των καμμένων, Δούρου – ΒΙΝΤΕΟ

Νομίζετε πως ο Πολάκης αποτελεί εξαίρεση στους αριστερούς; Ή νομίζετε πως οι “αντικειμενικές” φυλλάδες Έθνος, Αυγή και Εφημερίδα των Συντακτών δεν έχουν πάρει άνωθεν εντολή ώστε να τον αδειάσουν; Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω τον Πολάκη, απλώς ο Πολάκης είναι το δείγμα του τι ακριβώς είναι και τι πιστεύουν οι αριστεροί. Κάποιοι από αυτούς τα φιλτράρουν, άλλοι με ψεύτικα χαμόγελα σου βάζουν την θηλειά στον λαιμό, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Όλοι τους λειτουργούν εις βάρος των Ελλήνων, άλλοι κομπάζουν γι΄ αυτό και το παίζουν βαρύμαγκες και άλλοι λειτουργούν πίσω από κλειστές πόρτες. Κανένας αριστερός ποτέ του δεν πίστεψε σε θεωρίες περί ισονομίας, ισότητας, το δίκαιο του προλεταριάτου και άλλα ωραία παραμύθια της χαλιμάς. Οι αριστεροί ηττήθηκαν όπου και αν κυβέρνησαν ακριβώς γι΄ αυτόν τον λόγο, στην Ελλάδα έχουν μείνει μόνο μερικά ορφανά όπου λίαν συντόμως θα οδηγηθούν και αυτά στο ίδρυμα που θα τα περιθάλψει.

Σοφία Β.

Θαρραλέα Πατριώτισσα στην Κατερίνη μπήκε μέσα στην Συριζοφωλιά και τους φώναξε: «Είστε προδότες»! ΒΙΝΤΕΟ

Τα “Νέα” λένε πως 38% των Ελλήνων έχουν εθνικιστικές πεποιθήσεις. Οι Έλληνες, κατά την ταπεινή μου άποψη, ποτέ δεν έπαψαν να είναι πατριώτες, άλλωστε σε πρόσφατη έρευνα που έγινε σε όλους τους ευρωπαίους οι Έλληνες έχουν την πρώτη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα έθνη, καθώς θεωρούν τον πολιτισμό τους ανώτερο από τους υπόλοιπους. Και πώς να μην τον θεωρούν άλλωστε, αφού χωρίς την Αρχαία Ελλάδα δεν θα υπήρχε σήμερα καμία πρόοδος, δεν θα υπήρχε σήμερα Ευρώπη. Βέβαια, το χειρότερο είναι πως αυτές οι πεποιθήσεις όλα αυτά τα χρόνια συσσωρεύτηκαν σε δυνάμεις που το αντίθετο πρέσβευαν από τον Εθνικισμό, αλλά επιτέλους γίνεται πλέον φανερό πως η μόνη ιδεολογία που μπορεί να σταθεί και να ευδοκιμήσει ένα Έθνος δεν είναι άλλη παρά αυτή του εθνικισμού. Θα το δούμε και στις εκλογές, πώς θα μεταφραστεί αυτό το ποσοστό και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Κατά τα άλλα τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γυρολόγους της πολιτικής, που το μέλλον τους δείχνει μέρα με την μέρα όλο και πιο αβέβαιο! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Χάρης Π.

Αngela de Rosa στην “Εμπρός”: Η Χρυσή Αυγή είναι παράδειγμα για όλους τους μαχόμενους Ευρωπαίους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-23-febrouariou-2019#ixzz5gM5O0eGe

Exit mobile version