Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις»

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφεί για την συμφωνία των Πρεσπών. Κυβέρνηση και «πρόθυμοι» οκτώ βο(υ)λευτές, προσπάθησαν να μας πείσουν, για τα «οφέλη» της συνθήκης.

Οι Εθνικιστές, είμαστε σφόδρα αντίθετοι με την «προμετωπίδα» της συμφωνίας, που είναι βεβαίως το όνομα της Μακεδονίας, αλλά σοβαρότατα προβλήματα εισάγουν και οι επιμέρους όροι.

Αφού λοιπόν, ψηφίστηκε η συμφωνία (όπως ψηφίστηκε) … άρχισαν τα όργανα, για την διαδικασία επιβολής της.

Αρχή φυσικά, έγινε σε εκείνον τον οργανισμό, που τουλάχιστον σε ότι αναφορά την Ελλάδα, μόνο ρόλο φαίνεται να έχει, την εφαρμογή κανόνων και ψηφισμάτων, εναντίον μας. Ότι συμφέρει την Ελλάδα (π.χ. τα ψηφίσματα για την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από την Κύπρο) δεν καταφέρνει να τα επιβάλλει.

Βλέπουμε λοιπόν, στην Υπηρεσία UNTERM του ΟΗΕ, στα στοιχεία της «νέας» χώρας «Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας» τώρα, στον προσδιορισμό: «…της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» και «…της Βόρειας Μακεδονίας» να προστίθεται και η δυνατότητα χρήσης του προσδιορισμού: «Μακεδονική». Η παραπομπή που υπάρχει (σ.σ. για όσους μπουν στον κόπο να ανατρέξουν σε αυτήν) επικαλείται τη … «Συμφωνία των Πρεσπών» και το παράθυρο που έχει αφήσει ανοιχτό για τη χρήση του όρου «Μακεδονική-ός» από ένα ευρύτατο φάσμα φορέων, οντοτήτων και δραστηριοτήτων που προέρχονται ή έχουν σημείο αναφοράς τη γειτονική χώρα.

Ακόμη στην UNTERM, αναφέρεται ότι οι κωδικοί ISO της χώρας παραμένουν οι ίδιοι (ΜΚ-MKD), κάτι που προβλέπεται από τη συμφωνία και η γλώσσα φυσικά είναι η «μακεδονική».

Μια ιδιαίτερα ύπουλη καταχώρηση στην υπηρεσία του ΟΗΕ, μας λέει ότι: στην ένδειξη «κάτοικοι» (της χώρας) η αναφορά είναι «Μακεδόνας/πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας».

Επίσης καταγράφεται η αλλαγή ονομασίας του νομίσματος σε «δηνάριο της Βόρειας Μακεδονίας», αλλά το σύμβολο του νομίσματος (όπως αναγράφεται στις διεθνείς αγορές, στα ανταλλακτήρια, στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα) παραμένει το ίδιο, δηλαδή: «Mden» (Macedonian denar) – Μακεδονικό Δηνάριο!!!

Έτσι λοιπόν, είτε από ανικανότητα ή και από δολιότητα, όσων «έκοψαν κι έραψαν» τη συνθήκη των Πρεσπών, αρχίζει να μορφοποιείται μια χώρα, η οποία έχει κεντρικά ερείσματα σε οτιδήποτε ονομάζεται Μακεδονικό. Είτε αυτό είναι γλώσσα, είτε είναι πολιτισμός, νόμισμα, εθνότητα ή γεωγραφικές περιοχές.

Στο πλαίσιο του ΟΗΕ, αυτό αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα. Και το ίδιο θα ισχύσει σε κάθε διεθνή οργανισμό. Μια πραγματικότητα, για την οποία ευθύνονται όλοι όσοι στήριξαν την συμφωνία στην Ελλάδα. Είτε αυτοί είναι οι κυβερνώντες αριστεροί, είτε οι «πρόθυμοι» γυρολόγοι πολιτικάντηδες, είτε η αξιωματική αντιπολίτευση της ψοφοδεξιάς ΝΔ,  που ανέχτηκε την συμφωνία, και που αρνείται να την ακυρώσει όταν και εφόσον κυβερνήσει!

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι, οι προβλέψεις και οι προειδοποιήσεις των Εθνικιστών, ήταν και είναι ακριβέστατες. Ο κίνδυνος για το γεωπολιτικό μέλλον της Ελλάδος είναι και υπαρκτός και ισχυρός. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι, όποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν, να υποβαθμίσουν τα προβλήματα που γεννά αυτή η συμφωνία, είναι άσχετοι, ύποπτοι κι επικίνδυνοι.

Και φυσικά, περισσότερο επικίνδυνοι από όλους για τα εθνικά συμφέροντα, δεν είναι οι αριστεροί, τις απόψεις των οποίων γνωρίζουμε και δεν κρύβουν, αλλά οι δήθεν «δεξιοί», εκείνοι οι δια βίου υποστηρικτές των κομμουνιστών, που μασάνε τα λόγια τους και εγκλωβίζουν το εκλογικό σώμα σε παρατάξεις, που τίποτε τελικά δεν κάνουν υπέρ της Ελλάδος, αλλά την οδηγούν από ήττα σε ήττα.

Ας μην ξεχνάμε ότι, η μόνη Λαϊκή δεξιά στην Ελλάδα, ήταν είναι και θα είναι πάντα, οι Εθνικιστές.

Ας μην ξεχνάμε ποιοι, κόντρα σε μικροπολιτικές σκέψεις, φωνάζουν από την ώρα μηδέν μέχρι σήμερα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ας μην ξεχνάμε ποιοί, χωρίς πολιτικάντικες φιοριτούρες, αλλά σε απλά ελληνικά δήλωσαν προς το εσωτερικό και το εξωτερικό: «Μόλις ο Λαός μας δώσει την εντολή διακυβέρνησης της χώρας, αυτή η συνθήκη, θα σκιστεί και θα πεταχτεί στα σκουπίδια».

Μόνον η Χρυσή Αυγή. Προσοχή λοιπόν!

Καμία ψήφος χαμένη σε… ημι-πατριωτικά, … ημι-δεξιά πλάνα κόμματα.

Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για να ακυρώσει την συμφωνία!!!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archh-sofias-onomatwn-episkepsis#ixzz5gM76qsYF

Exit mobile version