Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικισμό” δηλώνει υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ που τάσσεται υπέρ της «Βόρειας Μακεδονίας»!

Διαβάζοντας ο οποιοσδήποτε την τοποθέτηση που ακολουθεί από υποψήφιο ευρωβουλευτή, λογικά θα βγάλει συμπέρασμα ότι πρόκειται για κάποιον συριζαίο ή γενικότερα αριστερό:

«Τώρα θα δοθεί η μεγάλη μάχη για την Ευρώπη. Μαζί με όσους πιστεύουν στην ανάγκη επιστροφής της Ένωσης στις θεμελιώδεις αξίες της, στον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους τους υποψηφίους και κυρίως για εκείνους που θα πρέπει να αγωνιστούν με όσα μέσα διαθέτουν, πέρα από κομματική ταυτότητα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις δομικές προκλήσεις των νεοεθνικισμών, της ανισορροπίας δυνάμεων και της αλαζονείας μέσα την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Και όμως, η συγκεκριμένη τοποθέτηση ανήκει στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Αλέξανδρο Μαλλιά, ο οποίος μετά την θετική του τοποθέτηση υπέρ του «Βόρεια Μακεδονία»(!), τώρα βρίσκει ότι το πρόβλημα στην Ευρώπη δεν είναι η προσπάθεια αποδόμησης της Εθνικής Ταυτότητας και η έξαρση της λαθρομετανάστευσης, αλλά οι «δομικές προκλήσεις των νεοεθνικισμών»!

Μια τοποθέτηση που θα ταίριαζε στους διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε να υποστηρίζεται από εκπρόσωπο της κοσμοπολίτικης ΝΔ, αποδεικνύοντας ότι κοινή τους ρίζα είναι ο εθνομηδενισμός. Οι τοποθετήσεις του

Μαλλιά υπέρ του «Βόρεια Μακεδονία» και κατά του Εθνικισμού επεξηγούν την αρνητικότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την οποία έχει εκφράσει σε βιβλίο του στο παρελθόν, αλλά αποτελούν και αποδεικτικό δείγμα της αντεθνικής πολιτικής ταυτότητας της ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/problhma-mas-o-ethnikismos-leei-o-upopshfios-eurwbouleuths-ths-nd-pou-einai#ixzz5gNlOVTJt

Exit mobile version