Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή, η «ισονομία» και η «πολυφωνία» του συστήματος

Η Χρυσή Αυγή, η «ισονομία» και η «πολυφωνία» του συστήματος

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Το τεκμήριο της αθωότητας και οι μπολσεβίκοι του Σύριζα

Σε πάμπολλες ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν απαντούν πολλοί από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκαναν και συνάδελφοί τους από την Νέα Δημοκρατία, δείχνοντας ότι έχουν κοινή γραμμή κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αιτιολογούν μάλιστα την άρνησή τους να δώσουν απάντηση με το επιχείρημα ότι κάποιοι βουλευτές από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι υπό κατηγορίαν, παραβιάζοντας έτσι το τεκμήριο της αθωότητος.

Επί της ουσίας, το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου, έχει καθιερωθεί για πρώτη φορά μετά τη Γαλλική Επανάσταση στη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη στο άρθρο 9. Σήμερα κατοχυρώνεται στο άρθρο 6 της παραγράφου 2 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Αυτό το τεκμήριο σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου και η πολιτεία μέσω των οργάνων της οφείλει να αποδείξει την ενοχή του κατηγορουμένου και όχι ο κατηγορούμενος την αθωότητά του. Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ όπως και αυτοί της Νέας Δημοκρατίας πριν να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, καταδικάζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Παριστάνουν τους σοσιαλδημοκράτες, αλλά πίσω από το λακάρισμα αυτής της σοσιαλδημοκρατίας -την οποία μπολιάσανε με μπόλικα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολλές δηλώσεις καλής συνεργασίας με το ΝΑΤΟ- πίσω από αυτή τη λάκα της σοσιαλδημοκρατίας παραμένει ο μπολσεβίκος που δεν πιστεύει σε καμμία ελευθερία και σε καμμία Δημοκρατία.”

Επτά χρόνια Βουλευτές, χωρίς ούτε ένα λεπτό παρουσίας στο Κανάλι της Βουλής

Για όσους δεν το ξέρουν, στο κανάλι της Βουλής παρουσιάζονται πολιτικές εκπομπές. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτά τα επτά ολόκληρα χρόνια δεν έχει παρουσιασθεί ούτε ένα λεπτό και αυτό το αποκαλούν δημοκρατία. Μάλιστα, μιλώντας στη Βουλή προ ημερών ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος είπε και απάντηση δεν έλαβε: “Επαναλαμβάνω προς τον ελληνικό λαό , o oποίος έχει τη δυνατότητα να δει αυτή την εικόνα μέσα από έναν μόνο τηλεοπτικό σταθμό και που η παρουσίασή μου είναι υποχρεωτική και δεν μπορείτε να την κόψετε, το Κανάλι της Βουλής, το οποίο –σημειωτέον- είμαστε από το 2012 Βουλευτές της Ελληνικής Βουλής και δεν έχει αφιερώσει ούτε ένα λεπτό σε Βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι Δημοκρατία; Ντροπή σας!”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-h-isonomia-kai-h-polufwnia-tou-susthmatos#ixzz5gPF89cX6

Exit mobile version