Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και τα Μακεδονικά προϊόντα – Τα παίρνουν οι σκοπιανοί

Θύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και τα Μακεδονικά προϊόντα - Τα παίρνουν οι σκοπιανοί

Είδαμε τις προάλλες την οδηγία που έδωσε το «ελληνικό» ΥΠΕΞ προς το Δημόσιο για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σήμερα έχουμε την αντίστοιχη οδηγία του σκοπιανού ΥΠΕΞ προς τις αντίστοιχες δημόσιες υπηρεσίες των Σκοπίων. Εκεί γίνεται φανερή και άλλη μία απώλεια που το καθεστώς στην Ελλάδα αποφεύγει τεχνηέντως να σχολιάσει.

Όπως αναφέρεται σχετικά, το σκοπιανό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για «μακεδονική αγροτική οικονομία», γεγονός που συνεπάγεται βεβαίως τα «μακεδονικά προϊόντα», τα οποία αποτελούν μία διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία που αφορά – βεβαίως – αυστηρώς ελληνικά προϊόντα και την οποία πλέον θα οικειοποιούνται και με την βούλα της Συμφωνίας των Πρεσπών οι σκοπιανοί σφετεριστές. Μάλιστα, υπάρχει και σχετικό παράδειγμα που δίδεται προς τους σκοπιανούς δημοσίους υπαλλήλους και κάνει λόγο για «μακεδονικά φαγητά».

Αντίστοιχα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας τόσο ο ίδιος όσο και μέλη του συνδέσμου που απευθύνθηκαν σε δικηγορικά γραφεία για να κατοχυρώσουν τις επωνυμίες τους, τους ζητήθηκε να περιμένουν για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η κατάσταση, όμως, είναι ήδη ξεκάθαρη όπως δείχνει η οδηγία του σκοπιανικού ΥΠΕΞ και η Ελλάδα μετράει άλλη μία βαρύτατη απώλεια (αυτή την φορά οικονομική) από την προδοσία των Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thuma-ths-sumfwnias-twn-prespwn-kai-ta-makedonika-proionta-ta-pairnoun-oi-s#ixzz5gTYU5RMC

Exit mobile version