Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το αποκάλυψε η σκοπιανή υπουργός: Η Ελλάδα αναλαμβάνει την φύλαξη του εναέριου χώρου των Σκοπίων – BINTEO

Το αποκάλυψε η σκοπιανή υπουργός: Η Ελλάδα αναλαμβάνει την φύλαξη του εναέριου χώρου των Σκοπίων - BINTEO

Η Αλβανία καταπιέζει και οδηγεί στον αφανισμό τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, αλλά – όπως έχουμε ήδη πει – της φυλάμε τον εναέριο χώρο με τα αεροπλάνα μας και μάλιστα δωρεάν, αφού πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Αυτό, όμως, δεν έφτανε για το εγχώριο πολιτικό προσωπικό και έτσι, όπως διαβάζουμε, η Ελλάδα θα αναλάβει την φύλαξη του εναέριου χώρου και των Σκοπίων, επίσης με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Αυτό, βεβαίως, δεν το μάθαμε από την ελληνική κυβέρνηση, μας το φυλάνε για… έκπληξη φαίνεται, αλλά από την σκοπιανή υπουργό άμυνας, η οποία φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ 3 ως υπουργός της… «Βόρειας Μακεδονίας».

Στην περίπτωση της Αλβανίας, η δικαιολογία που προβάλλει το καθεστώς των ανθελλήνων είναι οι «νατοϊκές υποχρεώσεις», όμως στην προκειμένη αυτό δεν μπορεί να ισχύει, αφού τα Σκόπια δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον, μέλος του ΝΑΤΟ.

Όπως αποκάλυψε η σκοπιανή υπουργός, αυτή η δουλοπρεπής προσφορά αεροπορικής επιτήρησης δεν απορρέει από νατοϊκές υποχρεώσεις, αλλά είναι πρόταση του, κολαούζου του Καμμένου, ναυάρχου και πλέον υπουργού Αποστολάκη, ο οποίος προφανώς θεωρεί τις ένοπλες δυνάμεις τσιφλίκι του, ώστε να τις διαθέτει κατά το δοκούν στους εχθρούς της Ελλάδος για την προστασία τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-apokalupse-h-skopianh-upourgos-h-ellada-analambanei-thn-fulajh-tou-enaer#ixzz5gY1N9c41

Exit mobile version