Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεπιθύμητοι και στην Ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ οι βουλευτές που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών

Η οργή των Ελλήνων για την προδοσία των Πρεσπών ξεπερνά τα εγχώρια σύνορα και φτάνει όπου χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού.

Επομένως, δεν προξενεί έκπληξη η είδηση ότι ανεπιθύμητοι είναι, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, για τους ομογενείς μας στη Νέα Υόρκη οι «Έλληνες» βουλευτές για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με απόφαση επιτροπής παρέλασης, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου του Πέτρου Γαλάτουλα, δεν θα αποσταλεί καμία πρόσκληση στο πολιτικό προσωπικό της χώρας για την 198η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στην 5Η λεωφόρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση της συμφωνίας από την Ελληνική Βουλή.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γαλάτουλας, φέτος για πρώτη φορά αποφασίστηκε ομόφωνα να μη σταλεί οποιαδήποτε πρόσκληση προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς η ψήφιση της συμφωνίας στις Πρέσπες έχει εξοργίσει την πλειονότητα της ομογένειας: «Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα πιο σκληρά μέτρα, γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα και η συμφωνία των Πρεσπών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν τους θέλουμε στην παρέλαση, ο κόσμος έχει επαναστατήσει και θα αντιδράσει». Η φετινή παρέλαση θα είναι αφιερωμένη  στην 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, με συνθήματα και για τα Εθνικά θέματα της Μακεδονίας, της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου.

Όσο και αν προσπαθούν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και οι κάθε λογής συνοδοιπόροι τους να ξεχαστεί η σημασία και το μέγεθος της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Ελληνικός Λαός, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται, θα τους θυμίζει ότι είναι προδότες και «άξιοι» συνεχιστές του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και του Νενέκου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anepithumhtoi-kai-sthn-ellhnikh-omogeneia-twn-hpa-oi-bouleutes-pou-pshfisan#ixzz5gYEqxxmX

Exit mobile version