Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής και εθνομηδενιστής Χριστόπουλος υπερασπίζεται το δημοσίευμα του BBC για «μακεδονική μειονότητα»!

Ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής και εθνομηδενιστής Χριστόπουλος υπερασπίζεται το δημοσίευμα του BBC για «μακεδονική μειονότητα»!

Για όποιον γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, μόνο έκπληξη δεν προξενεί η είδηση ότι ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος έσπευσε να υπερασπιστεί το ανθελληνικό δημοσίευμα του BBC περί «μακεδονικής μειονότητας».

«Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ζήτημα τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Δεν εξεπλάγην. Είναι κάτι που λέγεται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990», δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη και ήταν η αρχή του ανθελληνικού παραληρήματός του, για να υπερασπιστεί την προδοσία της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Συνεχίζοντας, ο «τσουλουφάκιας» Χριστόπουλος χαρακτήρισε υπερβολικές και λανθασμένες τις αντιδράσεις, υποστηρίζοντας πως «αν αυτό που λέει το BBC είναι βάσιμο, εννέα στους δέκα ιστορικούς συγκλίνουν ότι όντως στην Ελλάδα από τα χρόνια του Μεταξά υπήρχε μια γλώσσα η οποία διώχθηκε, λογοκρίθηκε και τέθηκε υπό διωγμόν». Απτόητος ο Χριστόπουλος ανέφερε επίσης πως «όταν κυρώθηκε η Συμφωνία των Πρεσπών, η λέξη μειονότητα ειπώθηκε πολλές φορές», προσθέτοντας με θράσος ότι οι αντιδράσεις στο ξένο δημοσίευμα «δεν εξυπηρετούν την εθνική εξωτερική πολιτική»! Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι «ζήτημα μακεδονικής μειονότητας που να εγείρει ζητήματα αλυτρωτισμού δεν τίθεται» και κάλεσε τον πρωθυπουργό και το υπουργείο Εξωτερικών να μην προβούν σε διαψεύσεις!

Ο εθνομηδενιστής Χριστόπουλος έχει δώσει τα… διαπιστευτήριά του ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Πρόσφατα, μαζί με κάποιον Καρπόζηλο, έγραψαν ένα βιβλίο, το οποίο υπεράσπιζε τις σκοπιανές θέσεις στο θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ, ενώ ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το 2014 είχε προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, ακόμη και μέσα από το κόμμα του, για την επίθεση στην Σαμπιχά Σουλεϊμάν, κατηγορώντας την για εξυπηρέτηση συμφερόντων ελληνικών εθνικιστικών κέντρων, ενώ είχε ανοίξει θέμα αυτοδιάθεσης και εθνικού αυτοπροσδιορισμού της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη…

Έχουμε κάποια ερωτήματα για τον σύζυγο δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης, ο οποίος είναι απολύτως αναμενόμενο με τις θέσεις τις οποίες υποστηρίζει να ωρύεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: α) Θα τοποθετηθεί επιτέλους για τις καταγγελίες του «συντρόφου» Γιάννη Ραχιώτη για την ΜΚΟ που επί χρόνια διηύθυνε, την οποία ο γνωστός δικηγόρος κατηγορεί ότι χρηματοδοτείται από τον Σόρος για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπών;

Γενικότερα, μπορεί να μας πει την άποψή του για τον Σόρος; β) Ήταν όντως ένας εκ των λογογράφων του Τσίπρα; Αν ναι, αυτό ισχύει ακόμη; γ) Γιατί ο διαδικτυακός βόθρος του Indymedia τον χαρακτήρισε «λακέ» (προφανώς γνωρίζει το βαθύτατα προσβλητικό περιεχόμενο του συγκεκριμένου χαρακτηρισμού) και πώς έπραξε στην ανοιχτά απειλητική φράση που απηύθυνε προς το πρόσωπό του, ότι «τέτοιους ανθρώπους μόνο εχθρικά μπορούμε να τους δούμε»;

Τελειώνουμε, με την πεποίθηση ότι όταν τέτοιοι πατενταρισμένοι εθνομηδενιστές σαν τον Χριστόπουλο «γαυγίζουν» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυτό αναμφίβολα σημαίνει ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εργάζεται πολύ καλά υπέρ των Ελληνικών Εθνικών και Λαϊκών συμφερόντων.

Διαβάστε επίσης: Μέλος αντιεθνικιστικής ΜΚΟ ζητά την διαγραφή του και καταγγέλλει τα πρώην συντρόφια του: «Χρηματοδοτείστε από τον Σόρος»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ubrisths-ths-chrushs-aughs-kai-ethnomhdenisths-christopoulos-uperaspizei#ixzz5geCMz9qs

Exit mobile version