Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

28 μήνες φυλακή για παιδεραστία στο δεξί χέρι του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη

28 μήνες φυλακή για παιδεραστία στο δεξί χέρι του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη

Βαριά καμπάνα για ασελγείς πράξεις σε ανηλίκους στον “εκλεκτό” του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη

Ο πλέον έμπιστος και στενός συνεργάτης του πρόεδρου της ΝΔ, ο νεοφιλελεύθερος Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σήμερα για την γνωστή υπόθεση της παιδεραστίας. 

Το Δικαστήριο που δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Το Δικαστήριο επέβαλε στον Νίκο Γεωργιάδη συγκεκριμένα: για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Επίσης του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχνώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.

Νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε δηλώσει: “Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής“. Να σημειωθεί πως το παρόν στη δίκη έδωσε ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Θυμίζουμε πως στις 28 Ιανουαρίου 2019 στο πλευρό του Νίκου Γεωργιάδη στο Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο βρέθηκε και η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο εισαγγελέας της Έδρας αφού διάβασε το κατηγορητήριο, κατέρριψε κατά την πρότασή του όλη την υπερασπιστική του γραμμή του Νίκου Γεωργιάδη. Ειδικότερα, το κατέρριψε λέγοντας πως αντίστοιχα δημοσιεύματα ερευνητών δημοσιογράφων στη Μολδαβία τα τέλη του 2010 και στις αρχές του 2011, ενέπλεκαν το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη, ως τον μόνο Έλληνα που εμπλεκόταν στο εν λόγω κύκλωμα στη Μολδαβία.

Τότε, όπως αναρωτήθηκε ο Εισαγγελέας, «δεν θορυβήθηκε ο κατηγορούμενος; Το έκαναν οι ξένοι δημοσιογράφοι για τον χτυπήσουν πολιτικά; Το 2010 δεν υπάρχει θέμα πολιτικής σκοπιμότητας παρά μονάχα η διερεύνηση της αλήθειας. Έτσι καταρρίπτεται κατά την άποψή μου, μία από τις βασικές υπερασπιστικές γραμμές του κατηγορουμένου ότι τα δημοσιεύματα τον ενέπλεκαν για να τον πλήξουν πολιτικά».

Τόνισε ακόμα ο εισαγγελέας: «Ο κατηγορούμενος Νίκος Γεωργιάδης φρόντισε να μην εμπλακεί το όνομα του με κανέναν τρόπο περαιτέρω και σε οποιοιδήποτε νομική ενέργεια στη Μολδαβία. Προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στην Μολδαβία για να μην εμπλακεί το όνομα του σε καμιά υπόθεση. Με όποιο νομικό τρόπο ή μέσο η όπλο είχε προσπάθησε να μην συνεχιστεί η να ανασυρθεί η υπόθεση εναντίον του στη Μολδαβία».

Τι θα κάνει τώρα η “άσπιλη” ΝΔ; Θα τον κατεβάσει υποψήφιο στην Αθήνα ή θα κάνει πως δεν τον ήξερε;

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης; Γιατί δεν απαντά η ψευτοδεξιά;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/28-mhnes-fulakh-gia-paiderastia-sto-deji-cheri-tou-mhtsotakh-niko-gewrgiadh#ixzz5gfGU0fvV

Exit mobile version