Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αριστεροί και δεξιοί εναντίον της Χρυσής Αυγής! Παραλήρημα Τσίπρα: «Θα τσακίσω τον φασισμό στην πράξη»!

Αριστεροί και δεξιοί εναντίον της Χρυσής Αυγής! Παραλήρημα Τσίπρα: «Θα τσακίσω τον φασισμό στην πράξη»!

Εκδήλωση για τον… φασισμό διοργάνωσε η εφημερίδα του Βαξεβάνη και σε αυτήν παρέστησαν «προσωπικότητες» τόσο από τον Σύριζα, όσο και από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Γνωστό, άλλωστε, πως είναι το ίδιο μαγαζί και την ανθελληνική τους μπίζνα την χαλά μονάχα η Χρυσή Αυγή.

Στην εκδήλωση, μάλιστα, απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κάλεσε σε «τσάκισμα» του φασισμού και κάλεσε τις προοδευτικές δυνάμεις να «λερώσουν τα χέρια τους» σε αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζει σε αυτό το σημείο μία παρένθεση: Οι γνωστοί υβριστές της Χρυσής Αυγής, Δημητράς και Ψαρράς, είχαν στήσει ολόκληρη δίκη εναντίον του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την χρήση μίας παρόμοιας εκφράσεως, στην οποία τελικώς ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αθωώθηκε πανηγυρικώς. Είχαν αποδώσει τότε την κατηγορία της «προτροπής σε βία». Αλήθεια, τώρα τι έχουν να πουν; Προτρέπει σε βία κατά της Χρυσής Αυγής το «πουλέν» τους, ο Τσίπρας;

Στην εκδήλωση αυτή, όμως, δεν μίλησε μονάχα ο Τσίπρας, αλλά και ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος επεσήμανε τον κίνδυνο «η Χρυσή Αυγή να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που μας αφήνουν να πιστεύουμε οι δημοσκοπήσεις».

Ας μην απατώνται οι αριστεροί και δεξιοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής. Όσες εκδηλώσεις κι αν κάνουν, όσο κι αν βγαίνουν στα πάνελ και στα τηλεπαράθυρα να προειδοποιούν για τον «κίνδυνο της Χρυσής Αυγής», το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορούν να το σταματήσουν.

Μάλιστα, όσες βρώμικες μεθοδεύσεις κι αν μηχανεύονται εν τέλει πέφτουν στο κενό για έναν λόγο που δεν μπορούν ή μάλλον δεν θα θέλουν να καταλάβουν. Ο Λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και τους φτύνει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aristeroi-kai-dejioi-enantion-ths-chrushs-aughs-paralhrhma-tsipra-tha-tsaki#ixzz5gfJyL6cq

Exit mobile version